25. maaliskuuta 2014

Säätöpingviinit

Tilasin tässä taannoin kaverilleni Ebaysta Re-mentin hylkeen. Nappasin samalla itselleni saman sarjan pingviininpoikasen, kun sain postikuluissa vähän alennusta.

No, hylje sitten tuli bokseineen päivineen. Mutta sen kanssa tullut pingviini oli väärä pingviini!


Siis olisin varmaan kelpuuttanut tosta sarjasta varmaan kaikki muut figuurit (paitsi ehkä delfiiniä en olis myöskään halunnut), mut en erityisesti oo kiinnostunut tosta kalliotöyhtöpingviinistä, enkä varsinkaan haluu sitä mun kokoelmaani.

Lähetin sit hyvin ystävällisen viestin myyjälle, että muuten oon tosi tyytyväinen mutta oon saanut väärän pingviinin. Se varmaan piti mua ihan sekopäänä kun olin silleen "I ordered a baby EMPEROR PENGUIN but got a ROCKHOPPER PENGUIN instead" ja oli sillee "OK OK lähetän sulle sen oikeen pinkkarin don't worry!!!"

Oikee pingviini tuli sit postissa yllättävän nopeesti :D Ja mikä söpsykkä se onkaan <3Ja mikä sattuma muuten, olin just etsiskellyt mun yhdelle toiselle kaverille kalliotöyhtöpingviini-figuuria. Olin ehdotellut mm. Kaiyodoa ja Colorataa, mutta en sit muistanut et Re-mentillä on kans, ennen ku sellanen tupsahti mun postiluukusta :D

Eli saan sit diilattua sen väärän pingviinin sille. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Tarinan opetus oli selkeesti, että aina kannattaa olla ystävällinen, voit saada pingviinin. 

2 kommenttia:

 1. Mun pinkkari <3 :3 Ääää, toi vauva on joku yli-äärettömän söpö ;__; Haluun koht noi kaikki... Toi saukko oli kans siin ihana ja noi hylkeet äää :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nii!! Siks olinki nii järkyttyny ku toi iwatobi pingviini tuli sielt postist :D
   Mäki haluun<33 Merileijonan :3

   Poista