21. maaliskuuta 2014

Nostalgiatorstai: Keksipakettifiguurit


Oon viimeaikoina innostunut näistä värikkäistä Disney-hahmoista. Näitä on ilmeisesti tullut keksipaketeista joskus 80-luvulla. Itselläni ei ole kyllä mitään muistikuvaa mistään Disney-kekseistä...

Vaikka yleensä tykkään pastelliväreistä ja muutenkin murretuista värisävyistä, niin jotenkin näiden hahmojen kirkkaat perusvärit viehättää. Ja sit koska mun yks lemppari Disney-leffa on Aristokatit, ja niistä ei oikeesti oo tehty ihan hirveesti mitään figuureja yms, nii on kivaa että just noita Aristokatteja on kertynyt mulle :D

Noi Ankkalinnan hahmotkin ovat ihan kivoja, mutta enemmän tykkään Disneyn eläinelokuvista.


Kiva muuten kun samana päivänä kun olin kuvannut näitä figuureja, löysin Fidasta lisää ! En vaan jaksanut/ehtinyt kuvaamaan uudestaan (sorry sorry). Mutta nyt mulla on siis noiden vihreiden Bambien (jotka muuten on keskenään erilaiset) lisäks myös kaks sinistä. Ja sit sain lisää hahmoja Aristokateista, Roquefort-hiiren ja kitaraa soittavan kissan Hotti-Katin bändistä. :D Nii ja koska mulla ei oo oikeesti mitään havaintoa noista Disney-kekseistä (toivottavasti joku vois kertoa niistä lisää), niin tässä tällanen aiheeseen liittyvä kuva, joka on mullekin nostalginen:


Tom ja Jerry -keksit kyllä muistan. Mutta jotenkin ne ei oo niin kivoi ku Disney.
Noi kaks yllä olevaa yksilöä ei edes pysy pystyssä, mitä lie sekundoja.Edit: Disney-figuurit ovat tulleet Kalle Anka Kex -nimisten keksien mukana (ilmeisesti niitä on myyty Suomessakin sillä nimellä??). Löysin Youtube-videon, jolla näkyy useampia näitä figuureja (tosin seassa näyttäisi olevan myös jotain Hanna Barbera -hahmoja ellen ihan väärin nää)

9 kommenttia:

 1. Mullakin oli noita Tom & Jerry keksileluja. Saan ihan nyt palautettua niiden keksien tuoksun mieleeni. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, muistan niin hyvin nää keksit! Vieläkin haikailen niiden perään, ne oli ihan lemppareita sillon lapsena. :3 Meillä on taatusti jossain lelulaatikossa vieläkin näitä Disney- ja Tom&Jerry-leluja. Koirafanina mun lemppari oli ehdottomasti Kaunotar ja nyt muistelen että oliko näissä myös Kulkuria olemassa? En muista.

  Iineksia ja Bambeja meillä oli ainakin vaikka muille jakaa.

  Pettymys oli muuten suuri kun esim. ne vähän samannäköiset muumikeksit ei omanneet yhtään samaa ihanaa esanssista vanilliininmakua. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin ihania<3 Mun lempparit on Bambi ja Marie<3
   Mäkään en oo varma kuuluuko näihin Kulkuria... Täytyykin selvittää :D

   Joo se vaniljainen maku oli näissä just parasta, Muumikekseissä ei tosiaan tainnu ollakaan sitä.. Hö.

   Poista
 3. Hi, this Aristocats figuren are from Sweden or other country? Thanks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! Thanks for your message! I have gotten the Aristocats figures from Finland, but since we are neighbour countries, they're probably originally from Sweden :)

   Poista
 4. Noi Aristokatit hahmot on vähän vanhempia, ne on 70-luvun alun lastenkeksipakkauksista. Ja muut hahmot sitten sieltä 80-luvun barnkex-pakkauksista.

  VastaaPoista
 5. Aristokatteja on siis 10 erilaista ja niitä sai Aristokatit-lastenkeksipaketeista 70-luvun alussa. 70-luvun lopulla myytiin lastenkeksejä (Kalle Anka barnkex)joissa oli pienempiä Disneyhahmoja ja 80-luvulla uutta keksiä(Kalle Anka kex) jossa oli samat Disneyhahmot, mutta vähän isompina ja hieman eri asennoissa.
  Itse halusin aikoinaan noita Aristokatit -keksejä, ihan puhtaasti niiden hahmojen vuoksi. Ne keksit ei kyllä olleet mitään hyviä.

  VastaaPoista