30. elokuuta 2015

Siivouspäivän saalis

Eilen lauantaina vietettiin jälleen Siivouspäivää. Itse en ollut tällä kertaa kiireiden takia ollenkaan myymässä vaan pelkästään kiertelemässä. Mikä oli vaihteeksi ihan hauskaa, sillä pääsin tsekkaamaan useampien paikkojen tarjontaa. Huomasin muutenkin, etten ole tänä kesänä juuri ollenkaan käynyt kirppiksillä.

Löysin pari ihan kivaa juttua :)


Meni vähän Schleich-painotteiseksi tällä kertaa


En ole erityisen kiinnostunut Schleichin figuureista tällä hetkellä, mutta esihistorialliset nisäkkäät on mulle vähän soft spot, sillä niistä on niin vähän figuureja tehty. Tuo smilodon-sapelihammaskissa-mikälie olio on tuttuun Schleichin tapaan vähän liiankin staattisessa asennossa ja muutenkin vähän köppäsen näköinen, mutta tykkään sen värityksestä ja siitä, ettei se näytä yhtään modernilta eläimeltä. 

Inhoan suurinta osaa Schleichin dinosauruksista, mutta mulla on ilmeisesti vähän joku raptorifiksaatio, sillä niitä vaan kertyy mulle. Halusin tuota figuuria heti kun se julkaistiin, sillä uskon että se näyttäisi kivalta Papon velociraptorin kanssa. Sillä Papon figuuri on selkeästi ollut tämän figuurin inspiraationa, eikä suinkaan oikea eläin. Ainoa poikkeus on, että tällä on käsivarsissa pienen pienet protohöyhenet. Tämä lienee Schleichin myönnytys siitä, että "joo dinosauruksilla oli höyheniä." :P

Tursas-figuuria en ollut muistaakseni edes nähnytkään aiemmin. Se on aika makee, vaikka en oikein harrasta näitä pääjalkaisia. 

Ja mulla on joku juttu tohon tiettyyn orava-muottiin, sillä mulla on niitä ollut ainakin neljä (en tiedä tämänhetkistä lukumäärää) ja ostan sen melkein aina kun näen käytettynä. :D 

Olin taas vaihteeksi pettynyt Monster High -tarjontaan. Jotenkin lasten vanhemmilla on käsitys, että jos nuken OVH on kallis, niin leikitystä, huonokuntoisesta, sutatusta ja puutteellisesta nukesta voi pyytää ihan käsittämättömiä summia. Olisin hyvin voinut ostaa huonokuntoisia nukkeja baiteiksi tai varaosiksi parilla eurolla, mutta että 8 e? Kamoon! 

Mutta MH-ketutukseni pelasti yksi prinsessa, joka löytyi eurolla ja lähti samantien mukaan... 


Deuce on niin fabulous ♡

Siis se myyjä ei edes tainnut tajuta, että Deuce on poika, kun alkoi samalla esittelemään jotain kenejä silleen "meillä on näitä miespuolisiakin nukkeja!" Lähdin sitten nopeasti naurunkyyneleet silmissä pois.

Harmi, ettei dragdeuce ollut Scaris-versio, sillä omistan jo yhden signaturen. Signaturella ei ole ranneniveliä, jotka Scarisilla olisi ollut. No ei voi mitään :D

(Ps. Kirjoitan tätä postausta puhelimella, koska en ole nyt kotona. Olen hajonnut n. sata kertaa. Eli jos kännykällä otetut kuvat pamahtaa ihan super isoina blogiin, niin editoin ne jälkeenpäin pienemmäksi.)

10 kommenttia:

 1. Dragdeuce :D :D Ai että, tän päivän naurukiintiö täyttyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuli kyllä itselläkin päivän naurut kun näin Deucen siellä barbien keskellä mekko päällä! :D<3

   Poista
 2. Eikäää!! xD Voi Deuce-parkaa :D :D

  VastaaPoista
 3. Aww, ihania pikku löytöjä ja voi Deuce <:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitkästä aikaa löytyi kaikenlaista kivaa pikkusälää :D Ihan kun tavaraa ei olis tarpeeksi :D

   Poista
 4. Yhyy, monstereita kirpputorilta?! ;_; Pitää päästä siivouspäiville joskus :3
  Deuce mekolla.. Jaahas.. Teit hauskoja löytöjä! :)

  http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monstereita löytyy oman kokemukseni mukaan todella harvoin kirppikseltä ja 90 % niistä on ihan jäätävässä kunnossa, mutta hinta on kuitenkin joku 7-8 €.... Et tollaset euron monsterit on kyllä tosi harvassa :P

   Poista
 5. Löysin blogisi sattumalta tänään ja tutkailin vähän, en tienny tälläsiä lelublogeja on olemassakaan! :o Vaikuttaa kivalta blogilta, kun tykkään itsekkin leluista, mut mietin vaan, että minkä ikäinen olet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lelublogit eivät ole aivan yhtä edustettuna kuin muoti- ja lifestyleblogit, mutta kyllä meitä on!

   Itsehän olen ikäloppu, tuolta kultaisen kahdeksankymmentäluvun puolestavälistä :D

   Poista