8. syyskuuta 2015

Leluelämää

Lelut ovat jotenkin salakavalasti hiipineet vähän jokaiselle elämänalueelleni.

Ostin Japanista Barbie-kosmetiikkaa ja todellakin ostaisin lisää, jos merkkiä vain saisi Suomesta. Barbien kohdalla mua ei muutenkaan erityisesti kiinnosta ne itse nuket, vaan juuri se tuotemerkki itsessään. Mullahan on siis tällä hetkellä käytössä myös Barbie-kalenteri.


Mulla on kovat odotukset ton maskin "Special care to get Barbie face" -lupauksen johdosta.

En ole vielä ehtinyt kokeilla tuota kasvonaamiota, mutta nyt kun syksy tulee ja ihokin alkaa kuivumaan, niin voisi joku päivä testata. Odotan vinyylistä lopputulosta. Toivottavasti vältyn wonk eyeltä. :D

Asiasta toiseen, olen jo useamman vuoden kuljettanut laukussani aina tiettyyn aikaan kuusta tämmöistä pientä lääkärinlaukkua:


En tiedä mihin sarjaan se kuuluu, sillä olen saanut sen vaan jostain. Se on kooltaan suurin piirtein barbie-kokoa ja on ihan täydellinen yhteen tiettyyn tarkoitukseen....


Nimittäin tamponien ja särkylääkkeiden säilytykseen! 


Kyllä, leluista on moneksi. Ostin Japanista myös kasan ponnareita (siis niitä ihan tavallisia mustia hiuslenkkejä) ja nyt niitä pyörii joka paikassa. Olenkin ajatellut ottaa yhden pitkäkaulaisen dinosaurusfiguurin kirjahyllyn päältä ja laittaa ponnarit sen kaulaan. Hyväksi havaittu keino jostain teiniajoilta, jolloin säilöin rannekorujani dinosaurusfiguurin kaulassa... Pääsevätpä lelut oikein hyötykäyttöön!

Ai niin, lelut ovat ehkä... ihan vähän... snadisti... vaikuttaneet mun musiikinkuunteluunkin. Dolly Stylen tytöt ovat omien sanojensa mukaan nukkeja, jotka asuvat nukketalossa Dollyville-nimisessä paikassa... ja niiden kolmas sinkku julkaistaan Spotifyssa kahden päivän päästä ja en kestä, venaan sitä vähän liiankin paljon. :''''''''D

PS. Yhtyeen muut fanithan ovat n. 9-vuotiaita ruotsalaisia. Mut mulla tunnetusti onkin joku juttu wannabe-japanilaisiin ruotsalaisiin <3

8 kommenttia:

 1. Mahtava "nukkebändi"! Minuunkin vetoaa tällainen musiikki kovasti. Luulen että joku maitohampaiden tapaan normaalisti ennen teini-ikää surkastuva lapsellisuusrele on itsellänikin yhä paikoillaan.
  Minuakin Barbiessa kiehtoo eniten brändi. Harva nainen on luonut yhtä menestyksekästä uraa ja vielä harvempi lelu! (H&M myy Barbie-logollisia alushousuja aikuisten kokoina. Löytyy myös Supermanin ja Batmanin logot)

  Hahaa! Loistava lääkintälaukku naistenvaivoihin! Minulla on vastaavaa tarkoitusta palvelemassa kettuterrieri-kuvioinen peltirasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Holly, Molly ja Polly on maailman söpöimpiä<3

   Ooh, mun pitää mennä hennesiin tutkimaan, jos mäkin löytäisin Barbie-pikkarit!!

   Kyllä, lääkärinlaukku juuri oikeaan tarkoitukseen. Uskon että koirarasiakin on vallan mainio :)

   Poista
 2. Aivan mahtava lääkärinlaukku.
  Emt must on suunnattoman hilpeää et oikeest postasit kuvan sun tampooneista. :''''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kuukautistuotteet ja ylipäätään menkoista puhuminen on sellainen tabu, jonka mielelläni näkisin häviävän ja toivoisin, että tulevaisuudessa aikuiset miehetkin pystyisivät keskustelemaan asiasta ilman lapsellista "Hyi yääkk"-reaktiota.

   Poista
  2. siis haluat miesten puhuvan menkoistasi kanssasi

   Poista
  3. Kii, amen to that! \o/
   Mä muuten kaipaan sitä ljn toimintoa, kun pysty kommenteis määrittelemään profiilikuvan. Tää niin kaipaa sit virnistelevää saurusta mikä mulla oli.

   Poista
  4. Otchu, hei mäkin itseasiassa :D Ja haluisin että nää profiiilikuvat olis vähän isompia, niin vaivautuisin ehkä suunnittelemaan jonkun kivan kuvan enkä vaan nappais jotain tuolta tiedostosta.

   Ja arvoisa Anonyymi, kyllä! Mistään muusta en haluaisikaan puhua! Koskaan!

   Poista