1. maaliskuuta 2015

Lil Pinkie, koiran koira

Pinkie Cooper and the Jet Set Pets -nukeista olen kirjoitellut aikaisemmin täällä blogissa pariinkin otteeseen. Ensimmäisessä postauksessa olin vielä vähän epävarma siitä, mitä mieltä oikein olen näistä koira-ihmis-hybridinukeista. Toisessa postauksessa, jossa jo omistin yhden sarjan nuken, olin jo kääntynyt selkeästi kannattamaan näitä nukkeja.

Tänään ajattelin paneutua paremmin koiraneitosten lemmikkeihin. Jotka ovat myös koiria. Eli taas yksi kummallinen ominaisuus tässä jo valmiiksi omituisessa sarjassa.
(Itseasiassa... taisin ihan aluksi hetken luulla, että lemmikit ovat koiratyttöjen pentuja :''''D )

Itse omistan siis kaksi pinkiecooper-lemmikkiä, Sprinklesin (Ginger Jonesin koira) ja Lil'Pinkien (Pinkie Cooperin koira). Pepper Parsonin lemmikki Saltine siis puuttuu.


Pinkiecooper-lemmikit tulevat muuten samannäköisessä pakkauksessa kuin itse nuketkin, mutta pienemmässä ja neliönmuotoisessa. Pakkausdesignia olen hehkuttanut jo varmaan jokaisessa Pinkie Cooper -aiheisessa postauksessani, joten ei siitä sen enempää.  .... Paitsi että rakastan tota retrolookkia vieläkin! :D


Pakkauksien sivussa on sievät piirustukset koirista. Kumpikaan piirustus ei kuitenkaan vastaa täysin juuri sitä ulkoasua, joka koirilla on näissä versioissa. Eli noita piirustuksia ei vissiin ole kuin yhdet.

Koiratyttökolmikon lemmikeistä on kuitenkin tietääkseni ainakin kolmet eri versiot. Yksittäispakattuina on myyty glitterkorvaiset versiot, jotka mulla on. Tai itseasiassa voi muuten olla, ettei Saltinesta ja Sprinklesistä olekaan muita versioita leluina kuin glitterkorvaiset. Lil'Pinkiestä löytyy kuitenkin muutama erilainen versio, jotka tulevat travel-sarjan Pinkie-nukkejen mukana.


Boksin takaosa

Itseasiassa olisin halunnut Lil' Pinkiestä version, jossa sillä on tuollaiset hattaran vaaleanpunaiset afrokorvat. Se on niin söpö! Kyseinen yksilö kuitenkin tulee Pinkie Pariisissa -nuken kanssa. Sikäli harmi, että noita koiria mainostetaan tollasella mix'n'match-tekstillä, mutta pakkauksessa ei kuitenkaan tule mukana vaihtokorvia :(

Ajattelin toistaiseksi pitää toisen omistamani koiran paketissaan ja toisen avasin. Päädyin avaamaan Lil' Pinkien, vaikka mulla onkin Ginger Jones -nukke, jonka lemmikki Sprinkles on. Mua vaan hieman häiritsee, että lemmikkien väritys vastaa täysin omistajiensa väritystä. Pinkie ja Lil'Pinkie (sama nimikin) ovat molemmat vaaleita, Ginger ja Sprinkles ovat valkoisia ruskeilla laikuilla ja Pepper ja Saltine taas ovat kumpikin valkoisia mustilla ja ruskeilla laikuilla.


Siellä hän nyt on, Gingerin vieressä hyllyllä

Olishan se tietty ollut hauskan näköistä kun hyllyllä olis samanväriset nukke ja koira, mut päätin nyt vapauttaa Lil'Pinkien paketistaan, siitäkin huolimatta ettei se ole virallisesti Gingerin koira. Myös siksi, että pidän pinkistä enemmän kuin violetista. :D

On itseasiassa aika mielenkiintoista, että näiden pinkiecooper-lemmikkien mukana tulee miltei enemmän tavaroita ja asusteita kuin itse nukkejen..


Koirien mukana tulee pieni viitta, talutushihna ja rannekoru, joka on hyvin samanlainen kuin nukeilla. Lisäksi niille tulee ruokakuppi hyvin kuninkaallisella alustalla. Kupin saa irti jalustasta.


Koiran voi halutessaan somistaa tiaralla tai rusetilla. Tiara vaan istuu koiran päähän kohtuu huonosti. Pinkiecooper-lemmikkien päätä ja korvia voi käännellä.

Ja korvat tietenkin lähtevät myös irti, koska niitä on mahdollista vaihdella (jos vain olisi niitä vaihtokorvia siis). Valitettavasti korvat eivät ole yhteensopivia omistajiensa korvien kanssa :D


Lemmitkit ovat super-söpöjä ilman korvia! :D

Siis mielestäni näissä pinkiecooper-lemmikeissä parasta on niiden muikea ilme! Ihan mahtava! :D<3 Olen katsonut muutaman sarjan webisodin ja lemmikeillä on myös piirretyssä koko ajan sama ilme! Haluan.. eikun siis tarvitsen hymiön, joka näyttää tolta!Sit tää on vähän vitsi, mutta tärkeää mun Pinkie Cooper -postausten jatkumon kannalta. Ginger-nuken esittelyn yhteydessä Monster High -kustomini Lacey siis kokeili Gingerin vaatteita, joten Lacey pääsi testaamaan myös Lil'Pinkien asusteet!


Viitasta tosin tuli kaulus ja tiara vaan on tossa pään päällä, mutta hienosti sopii!

4 kommenttia:

 1. Noilla koirilla on super suloiset ilmeet! : D
  Ja viimeiset kuvat Laceysta on tosi nättejä, neidillä on ihanat sarvet ja muutenkin tosi onnistuneen näköinen kustomi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ilmeet on niin parhaat etten kestä :D<3

   Kiitos kiitos!<3

   Poista
 2. Viimeksi kun Tallinnassa kävin en ostanut näitä vaikka teki mieli kylläkin.
  Menen nyt taas 18. päivä siskon kanssa Tallinnaan, että enköhän nyt osta ainakin yhden. : D Niin ihkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii haluun Tallinnaan ostaa lisää Pinkiecoopereita! Toivottavasti löydän niitä ees kun seuraavan kerran meen sinne :D
   Hyvää matkaa ja toivottavasti sulla käy tuuri ja löydät myös!<3

   Poista