30. marraskuuta 2014

Lisää Bratzien petsejä


Onnistuin saamaan lisää Bratzien lemmikkejä (eli MGA-leimallisia petsejä). Tein siis Bratz-nukkejen lemmikeistä jo aikaisemmin postauksen, joka löytyy täältä. Bratzien lemmikit muistuttavat erehdyttävän paljon Littlest Pet Shoppeja. Viime postauksessa kehittelinkin tunnistusmenetelmää erottaa MGA-petsit LPS-petseistä, eli Bratzien lemmikeillä näyttäisi olevan aina neljä ylöspäin kaartuvaa silmäripseä per silmä. Näillä näkymin teoriani siis pitää edelleen paikkansa, jos katsoo uutukaisteni ripsiä.

Tutkiskelin juuri Ebayta ja huomasin, että Bratzien lemmikkejä on myyty ihan omissa pakkauksissaankin, eli lemmikkejä on voinut ostaa myös ilman sitä pakollista Bratz-nukkeakin. Vähän kiva. :D

Mielestäni on myös hauskaa, ettei Bratz-nukkejen lemmikit ole jääneet pelkkiin kissoihin ja koiriin, vaan figuureja löytyy erikoisemmistakin eläimistä.Yleisesti Bratzien lemmikkejä tunnutaan pitävän vähän sellaisina "köyhän miehen versioina" Hasbron Littlest Pet Shopeista, kuulemma  jotkut lapset jopa kieltäytyvät leikkimästä niillä. Siis aivan selvästihän Bratzien lemmikit ovat hyvin LPS-inspiroituneita elleivät jopa *köh* kopioita. Mutta oon jotenkin lämmennyt näille ja mun mielestä osa MGA-lemmikeistä on jopa kivempia kuin alkuperäiset.

Osa näistä varmaan lähtee kiertoon, mutta ainakin yhden oon ajatellut pitää ja se on tämä söpöliini;

Siis mikä ihana! ;_;


En itseasiassa ole ihan varma mikä se edes on... Mun silmään se näyttää sokerioravan ja kinkajun yhdistelmältä. Jos joku tietää mikä sen oikeasti pitäisi olla, niin kertokaa ihmeessä mullekin :D

Niin ja en siis ajatellut mitenkään ryhtyä keräämään näitä. Paitsi edelleenkin kaipailisin aikaisemassa postauksessa näkyvistä ketuista värivariaatioita. Tiedän, että multa puuttuu ainakin kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti