14. syyskuuta 2014

Koiraneiti Ginger

No niin, vihdoinkin sain räpellettyä Pinkie Cooper -nukkeni paketin auki ja otettua parit kuvat. Voi olla, että tääkin nukke-esittely venähtää vähän pitkäksi.

Kuva on otettu vähän oudosta kuvakulmasta, 
joten nukke vaikuttaa vieläkin isopäisemmältä mitä oikeasti on...


Eli kyseessä on siis Ginger Jones -niminen hahmo Pinkie Cooper and the Jet Set Pets -nimisestä sarjasta. Katsoin itseasiassa pari webisodia kyseistä sarjaa ja... no ihan sympaattiselta vaikutti. Noin 3 minuuttia kestäviä jaksoja on wikipedian mukaan vain seitsemän. Eli PC-maratonin voi vetästä aika nopeasti. Ohjelmassa on hauskoja koira-aiheisia sanaleikkejä muotisuunnittelijoista, esim. Jimmy Chow-Chow ja Karl Barkerfeld.



Boksin takaosan teksti ja piirustus

En käy nyt laatikkoa sen enempää läpi, koska hehkutin pakkausdesignia jo mun ekassa Pinkie Cooper -postauksessa. Edelleen siis rakastan. 

Aloitan itse nuken tarkastelun päästä, koska se on niin hallitseva osa nukkea. Pää on vartaloon nähden ihan suhteettoman suuri (niin kuin cavalier kingcharlesinspanieleilla tyypillisesti on...). Silmät vaikuttaisivat olevan erilliset osat ja tehty kovemmasta muovista. Nukella on myös "aidot" ripset. Naama on mielestäni maalattu kohtuullisen huolellisesti ja otsassa on ihana sydämenmuotoinen merkki. Aww.

Pinkiecoopereilla on irroitettavat korvat/hiukset, jotka on mahdollista asettaa myös väärinpäin. Vaikka aika moni pitää ilmeisesti Gingerin korvia valkoinen puoli edessä, ajattelin itse pitää korvat oikein päin, koska ne istuvat paremmin. Ja ovat kivemman näköiset..


Tässä vähän vertailua korvilla ja ilman

Korvien kiinnitysmekanismi on hyvin samantapainen kuin Monster High CAM-nukkejen peruukit. 






Sydämenmuotoinen antura ja liilaa kynsilakkaa, awww

Nukella on blushaukset kyynär- ja polvitaipeissa, sekä pilkkuja jalassa. Ihan jees. Olin myös yllättynyt, että mekon alla oli pieni alushame, joka on melko tarpeeton tosin. Pikkuhousut olisivat tosin olleet söpömmät :D


Mulla ei ole oikeastaan muita nukkeja kuin Monster High -nukkeja, joten laitan vertailukuvaa monsterin kanssa. Kyseessä on siis bodyblushausta odotteleva oma hahmoni Lacey, joka sattui nyt olemaan ainoa naku monsteri täällä tällä hetkellä niin pääsi kuvaan. Hänellä on siis Draculauran pää ja CAM-vampyyrin vartalo. 

Ginger ulottuu MH-nukkea noin olkapäähän. Pinkiecoopereilla ei muuten ole tissejä ollenkaan.... mikä on ehkä ihan hyvä.


Edellisestä kuvasta voikin päätellä, että monsterien ja pinkiecoopereiden kokoero on aika suuri, Siksi onkin yllättävää, että Gingerin mekko sopii Laceylle näinkin hyvin! 


Pinkiecoopereilla on hyvin samantapainen nivellys kuin Monster High -nukeilla. Ainoa vaan, että ranteita ei ole nivelletty. Alun perin luulin, että polvet eivät taipuisi ollenkaan, mutta niissä onkin samanlainen mekanismi kuin vanhoilla Barbie-nukeilla, eli jalat ovat taipuvaa kumia. 



Mekon lisäksi nuken mukana tulee suppea valikoima asusteita. Kengät (näkyy jossain kuvissa) ovat näistä ehkä tylsimmät. Aika perus, vaaleanliilat kumiset korkosandaalit, joissa ilmeisesti oikean ja vasemman jalan kengillä ei ole mitään eroa. Myös laukku on vaaleanliila ja siinä on kohokuvio, joka mahdollisesti esittää sarjan päähahmoa Pinkie Cooperia. 

Tästä kuvasta puuttuu hopeinen rannekoru, joka näkyy esim kuvassa yksi


Minun Gingerilläni tuli lisäksi mukana myös ruusukuvioiset hiusklipsit, joita en ole saanut nukelle aseteltua mitenkään järkevästi (siksi ei kuvia). Olen nähnyt tästä samasta nukesta version, jossa mukana tulee klipsien sijasta jonkinlainen hiuspanta. En tiedä onko asusteissa kuinka paljon variaatiota muuten... 

Olen oikeasti ihan äärimmäisen positiivisesti yllättynyt tästä nukesta ja koko sarjasta ylipäätään. Jos olin aikaisemman postaukseni aikana vähän kahden vaiheilla että pidänkö sarjasta vai en, niin nyt olen selvästi kääntynyt kannattamaan tätä omituista koirahybridimuotinukkesarjaa. VALITETTAVASTI olen kuullut huhua, että koko sarjan tuotanto oltaisiin lopetettu. Harmi, sillä tämä on niin outo ja erikoinen sarja, että olisin halunnut nähdä lisää näitä. ... Tosin ymmärrän, miksi näillä ei välttämättä ole ollut niin suuri menekki. Mutta näyttäisi siis siltä, ettei Pinkie-nukkeja tulla koskaan Suomesta saamaan. Yhyy.

Mielestäni pinkiecooper-nuket soveltuvat myös älyttömän hyvin customeiksi. Näistä tulee vähän mieleen sellaiset eläinhahmoiset BJD-nuket. Olisi kiva kokeilla customoida tällainen joskus (tosin en ikimaailmassa tuhoaisi mun ainokaistani<3 )

Siispä olen tässä viime aikoina tutkiskellut Ebayta, koska ajattelin että sieltähän näille löytyy vaatteita ja osia pilvin pimein. Eipä löydykään. Ebaysta näitä saa lähinnä avaamattomana ostettua, mutta ei juuri ollenkaan käytettynä. Harmi. Olen myös ymmärtänyt, ettei näitä saa jenkeistä ihan joka kaupasta muutenkaan... Spekuloin, että huono menestys voisi johtua siitä, etteivät nuket ole minkään valtavirtabrändin valmistamia, esimerkiksi Mattelin, Hasbron tai MGA:n. Pinkiecoopereiden valmistaja on siis The Bridge Direct -niminen yritys.


Okei, eiköhän mun asiat ollu siinä tältä erää...








Paitsi..........





6 kommenttia:

  1. Soma otus <3 Mut oikeesti niin sääli et nukeille ei oikeen ehdä noita pantsuja. Mua on häirinny asia jo lapsesta asti :'D Noi monsteritkin on niin siveettömiä, jotkut :<

    Ihana toi laukun siluetti, tommonen selkeesti barbie-inspiroitunu :D

    Sussu, nyt ne tassut irti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä olis nyt jollekin markkinarako ruveta valmistamaan nukkekokoisia pikkareita.

      Sussu vaa vähä tutustuu hei >:D

      Poista
  2. Awww... On kyllä söpö koiruus... ja nyt kyllä harmittaa etten hankkinut omaa laivalta. ;__; Etenkin jos niitä ei oikein enää tahdo saada mistään. snifu.

    Show'n kyllä vähän varasti tuo Lacey! Upea custom-Monsteri~ <3 Haluaisin itsekin koittaa monsteri-customointia. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nää on niin ihania kunhan vaan ensijärkytyksestä pääsee! Mut hei, ehkä näitä löytyy vielä laivalta. Luulisin, että nää on ollut lähinnäTallinkin/Tallinksiljan valikoimissa. Ja sit varmaan Virosta kans on tsänssit löytää.

      Aww kiitos! Neitokaisesta tulee vielä lisää postauksia kunhan vaan jaksaisin tehdä valmiiksi. Varmaan heinäkuusta lähtien kekkaloinut alasti sillee "Kyl mä vielä blushaan sen vartalonkin.. joskus". Mut ehkä mä nyt motivoidun.

      Ja monsterien customointi on ainakin edullisempaa kuin bjd-nukkejen. Tosin Suomessa monsteritkin maksaa ihan älyttömästi eikä käytettynä oikein tahdo löytyä edullisia "kokeilukappaleita".

      Poista
  3. ...ja doget saivat toisensa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Clawdista tuli heti hirvee player ku otin siltä vaatteet pois :D

      Poista