4. syyskuuta 2014

Bratzien petsit

Bratzien Lil' Angelz -nimisessä sivusarjassa on Bratz-hahmoja vauvanukkeina. Nukkejen mukana tulee lemmikkejä, jotka näyttävät maallikon (ja ei niin maallikon) silmin aivan Hasbron Littlest Pet Shopeilta. Usein pikku-Bratzien lemmikkejä myydäänkin petseinä. Joillain lapsilla kuitenkin on rasistinen taipumus leikkiä vain aidoilla petseillä, joten myyjät ja ostajat, olkaa tarkkana.

Olen jo pitkään etsinyt yleispätevää ohjetta Bratzien lemmikkien tunnistamiseen kuvasta. Alun perin ajattelin, että Bratz-lemmikit tunnistaa designin ihmeellisestä "kulmikkuudesta", mutta koska en edes osaa selittää asiaa, niin hylkäsin tämän teorian toimimattomana.

Tällä hetkellä luullakseni yleispätevin keino on tarkkailla silmäripsiä, Bratz-lemmikeillä on melkein aina samanlaiset ripset (ylöspäin kaartuvat 4 ripseä, alaripsiä ei ole). Poikkeuksia saattaa tosin löytyä, ja ehkä jollain LPS:lläkin on samanlaiset.


Vasemmalla Bratz, oikealla LPS
(Edit: Oon jälkikäteen vaihtanut tähän kuvan, koska muistin myöhemmin että omistan muitakin MGA-petsejä kuin nuo ketut)

Kaikkein varmin keino on kuitenkin katsoa mitä lelussa lukee. Bratz-eläimet on merkitty copyright-merkinnällä MGA, Littlest Pet Shopit taas Hasbro-leimalla. Nettiostoksia tehdessä, kannattaa kysellä myyjältä merkinnöistä, jos ei ole varmuutta sarjasta.

Mulle on tässä kesän aikana tullut kaksi Bratz-lemmikkiä, joihin olen kovasti kiintynyt. Lempieläimeni on siis kettu (tai yksi lempieläimistäni). Oranssi kettu tuli mulle vaihdossa (mulle siis ihan oma-aloitteisesti älyttiin tarjota tätä ihanuutta!) ja vihreän sain samoihin aikoihin äidiltäni tuliaisiksi Viron kirpparilta. Mikä sattuma!
<3


Näitä samanlaisia kettuja on vielä lisää värivariaatioita, joita mulle siis voi tarjota. En erityisesti haali näitä uusia Littlest Pet Shoppeja, koska ysäripetsit oli mulle tärkeitä ja haluun olla "uskollinen" niille. Mut nää Bratz-lemmikithän on ihan eri asia, eikö niin??? :DEn ole myöskään ikinä tainnut esitellä synttärikorttia, jonka sain kesällä. Mun siskot tietää mun kiinnostuksenkohteet selkeesti. o/

2 kommenttia:

 1. Oi ihanat ketut~ <3 Minunkin lempieläin (tai yksi lempieläimistä) on kettu. Ja kettu on itseasiassa "toteemieläimeni". :''D
  Muistan että sillon kun noita Bratz babies vai mitä olikaan joiden kanssa noita lemmikkejä sai, niin oli kaupassa, katselin noita lemmikkejä ja minusta ne oli tosi ihania~ Pitääkin metsästää jos löytäisi näitä kettuja kirppiksiltä.

  Tosi hieno synttärikortti, kelpaisi minullekin. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa toinen kettu-ihminen. Mullekin kettu on just semmonen "spirit-animal" tai daimoni tms :D Täytyykin esitellä mun kettukokoelmaa joku päivä :D

   Joo siis en ollu ikinä ennen nähnyt noita bratz-lemmikkejä kettuina kun vasta tänä kesänä. En tiiä toimiiko tää kuva, mutta tässä on jotain värivariaatioita tosta https://c1.staticflickr.com/3/2349/2212168455_f7063f65cf.jpg

   Mun mielestä toi kortti on jonkun taiteilijan, joka kuvaa nimenomaan leluja (lähinnä Schleich-eläimiä) ja laittaa niihin kaikkia hauskoja puhekuplia. Niitä kuvia pyörii aina välillä netissä.

   Poista