5. huhtikuuta 2015

Pääsiäistoivotukset



Toivottelen tämän postauksen myötä kaikille tämän blogin lukijoille hyvää pääsiäistä.

Ghoul Talk -Rochelle pääsi ekaa kertaa photoshoottiin (jos boksin ulkopuolelta otettuja kuvia ei lasketa). Tiput ovat Re-mentin maatilaeläin-aiheisesta blindbag-sarjasta. Toinen on tullut muistaakseni possun mukana ja toinen vasikan.

Ootteko syöneet jo ihan sairaasti pääsiäismunia? Itse olen lähdössä kohta porukoille, missä on vielä munia avaamatta :D

8 kommenttia:

  1. Ihana kuva <3
    Iloista pääsiäistä sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Hyvää pääsiäistä! : >
    Tosi suloinen pääsiäiskortti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tosin huomasin et Rochelle ei ehkä oo paras mahdollinen malli näihin toivotuskuviin kun se ei oo ikinä oikeen iloisen näköinen, olis pitänyt kirjottaa tohon korttiin "Huolestunutta pääsiäistä!" niin se olis mätsännyt paremmin kuvaan :''D

      Poista
  3. Että olenko syönyt suklaamunia? Lasketaanko 30+ Kindermunaa ja muut muutamat pääsiäismunat mukaan?
    Möhöhö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mörssäsin jo ennen pääsiäistä niitä Palace Pets -munia, tosin huonolla menestyksellä lemmikkien saamisen kannalta. Nyt itse pääsiäisenä olen syönyt suklaamunia varsin maltillisesti :D

      Poista
  4. Mukavaa pääsiäistä! ^3^ Ihania tuo tiput~<3 Rochellekin näyttää olevan ihan "awws" niiden suloisuuden edessä. :'D

    Suklaata on kyllä tullut syötyä tosi paljon, huh. Ja vieläkin on joitain suklaamunia jäljellä... En edes yleensä niin välitä suklaasta jos tekee mieli karkkia vaan ostan kaikkia outoja hedelmä-yms. karkkeja.

    Tänä vuonna ei ostettu hirveästi niitä leluja sisältäviä kun olen aikaisempina vuosina niin pettynyt kun kaikista ei tulekaan niitä figuureja ja yleensä suklaakin on niissä minusta pahaa. ^^;; Mutta Kindereita on! Tosin niissäkin oli ennen kivampia leluja. x'D Apua kun tulee vanhaksi ja nipoksi näiden yllätysmunien suhteen! Mut olen sitä mieltä että Kevättervehdys ja Kyöpelinvuori-munat takaisin ja kaikkiin suklaamuniin figuureja eikä mitään tarroja tai kännykkäkoruja! Mur!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin :D

      Mä vedin hirveet överit jo ennen pääsiäistä niil Palace Pets -munilla. Huonolla menestyksellä tosin, sain vaan kaks lemmikkiä ja tyyliin loput oli kaiken maailman roskaa.

      Siis oon niin samaa mieltä, pääsiäismunasuklaa on pahaa (paitsi Kinder!). Ja mitään tarra-tatuointi-palapelikrääsää ei pidä tunkea niihin! Sitä jotenkin luulis et semmosissa isoissa n. 2 e maksavissa munissa olis pelkkiä laadukkaita juttuja, esim figuureja, mut ne on just ne pahimmat joista tulee vaan tota roskaa.

      Joo mäkin muistan Kevättervehdys- ja kyöpelivuorimunat! En kyll'ä yhtään muista mitä niistä silloin sai :'D Mutta mun mielestä pienenä munista tuli vähemmän roskaa :'''D

      Poista