7. helmikuuta 2015

Varaslähtö pääsiäiseen

Hei mitä hittoa, kaupoissa myydään jo pääsiäismunia!? Vaikka vielä ei ole ollut edes ystävänpäivä.

Kävin tänään Tarjoustalossa ja sorruin Frozen- ja Palace Pets -pääsiäismuniin. Näin noita jo aikaisemmin, mut en ollut ihan varma et saako niistä figuureja, joten jätin ostamatta. Sitten kun selvisi, että niistä tosiaan voi saada figuureja niin kiinnostukseni heräsi jälleen :D


Vaihtelun vuoksi juna-asemalla otettua kuvaa :D

Luin netistä, että kaikki erilaiset pakkausten avaamisvideot ovat tällä hetkellä suosittuja. Siispä tässä on raportti pääsiäismunan avaamisesta. :D

Aloitin Palace Pets -munasta:



Olin oikeasti aika (positiivisesti) yllättynyt, koska olin ihan varma että suklaa on sitä kauheaa kilpikonnakuvioista ällösuklaata, mitä isoissa munissa aina on. Yök. Siis saleen toi tähtisuklaa on ihan samaa kamaa, mut jotenkin mulla on traumat isoista suklaamunista, koska se suklaa on niin kauheaa. 

Päivän toinen järkytys, munan sisällä oleva kapseli oli ruskea! 


Siis mitä ihmettä? En oo koskaan nähnyt tän väristä kapselia! :D


Mutta itse yllätys oli suuri pettymys!


Eli joku maailman geneerisin kännykkäroska! Siis jos noi on kerta Palace Pets -munia, nii olisko noissa härpäkkeissäkin voinut olla niitä lemmikkejä? Ku noi perusprinsessat on niin nähty. Ilmeisesti jos noista munista haluaa niitä lemmikkifiguureja, pitää yrittää välttää noiden kännykkäroikuttimien lisäksi myös pyyhekumeja, paperisia dominopelejä ja Disneyprinsessafiguureja (figuurit nyt on viel ihan ookoo). 

Ja siis syy, miksi oon niin kiinnostunut näistä, on se, että munista voi saada Bibbidin! Eli ehkä koitan viel uudestaan onneani :D 
Inhottavan myynninedistämiskeinon ovat kyllä keksineet, kun noita elukoita ei saa jokaisesta!

Näin kauhean pettymyksen jälkeen odotukseni Frozen-munaa kohtaan olivat aika korkealla.

Frozen-munassakin oli samaa tähtikuvioista suklaata, joten ei kuvia siitä. Mutta kapseli olikin yllättäen eri värinen (omg!)


Kuinka jännittävää!

Toisin kuin Palace Pets, Frozen-muna ei tuottanut pettymystä!


Munasta kuoriutui Kristoff :D

Jee, edes toisesta tuli figuuri. Ilmeisesti Frozen-munistakin voi saada kaikenlaista roskaa, mutta tällä kertaa kävi tuuri. 

Viime vuonna oli myynnissä myös toisenlaisia Frozen-aiheisia munia, jotka olivat pienempiä ja niistä saatavat hahmot vähän vähemmän yksityiskohtaisia. Näistä uusista munista voi saada myös Sven-poron, mikä on kivaa koska sitä ei ollut toisessa sarjassa. Tästä sarjasta Hans on skipattu ihan totaalisesti, mikä on vähän yllättävää. 

Tyhmää muuten, että näissä Disneyn pääsiäismunissa ei oo papereissa kuvia niistä oikeista sarjan leluista, vaan tollaset stock-kuvat. Haluisin tietää nimenomaan minkä näköisiä noi figuurit on muovisena. tiiän jo miltä ne näyttää animaatiossa. 

Niin ja ainakin toistaiseksi näitä munia on myynnissä Tarjoustaloissa ja muissa samaan ketjuun kuuluvissa kaupoissa (Robin Hood, Tokmanni yms mitä näitä nyt on). Näiden lisäksi munia on myös Star Wars -aiheella, mutta jätin ne väliin ainakin toistaiseksi. 
EDIT: Näitä pääsiäismunia saa nykyään muistakin kaupoista, esim. S-marketista. Lidlissäkin olen Frozen-munia nähnyt :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti