2. helmikuuta 2015

Organisointia Barbien avustuksella

Uusi kalenterini saapui tässä vihdoin postissa: 


Samana päivänä saapui myös H&M:n lahjakortti, joten sekin pääsi kuvaan koska sopi niin hyvin väreihinkin! <3 

Selkeästi olen ulottamassa tätä lelufanaattisuuttani (anteeksi siis asiantuntijuuttani) myös arkipäivän käyttöesineisiin. Ja Barbie on niin supernainen, että uskon pärjääväni tämän kalenterin avulla loistavasti.

Tosiasiassa olin vähän myöhässä tän kalenteriasian kanssa ja muistin tilata uuden kalenterin vasta tämän vuoden puolella. Tällöin Ebayssa oli vähän suppea tarjonta (tosin aika moni 2015-vuoden kalenteri oli alennuksessa!). Mun piti aluksi ostaa yksi kalenteri, jossa oli teemana Aristokattien Marie, mutta sitä ei tietenkään enää ollut saatavilla. Mut onneks sit ihastuin näihin muotiluonnos-tyylisiin Barbie-kalentereihin.


Joka kuukauden sivulla on erilainen piirros Barbiesta

Itseasiassa mun kalenterin hankkimispuuhat eivät sujuneet ihan ongelmitta. Alun perin tilasin sellaisen, jossa on kannessa tuo yllä olevan kuvan keskellä oleva mustapukuinen Barbie. Sitten myyjä ilmoitti, että se onkin yllättäen loppu. Sit olin silleen "onks tota vaaleanpunaista (kuvan vas.) jäljellä?" ja sitäkään ei ollut. Sit se myyjä anto mun valita niistä jäljelläolevista mieleiseni ja sain vielä 10 dollaria alennusta, joten kaikki kävi loppujen lopuksi ihan hyvin. 

Ihan muuten näin vinkkinä, Ebayssa (ja muuallakin) kannattaa AINA olla ystävällinen myyjille, vaikka asiat ei meniskään ihan suunnitelmien mukaan. Näin saa paljon parempaa palvelua kuin raivoamalla. Jos myyjä kieltäytyy esimerkiksi palauttamasta rahoja tai jotenkin muuten vinkuroi, niin kannattaa aina vihjaista ystävälliseen sävyyn, ettei MILLÄÄN haluaisi antaa myyjälle negatiivista palautetta. Ebay-myyjät kammoavat negatiivista palautetta ja yleensä tän hienovaraisen uhkauksen jälkeen kaikki sujuukin hyvin. Ja jos ei silloinkaan, niin Ebay puuttuu kyllä asioihin, koska siellä on ostajan kannalta tosi hyvä kuluttajansuoja (emt kääntyykse noin, mut siis buyer protection), joten sieltä on suht turvallista ostella. Vaikka tiedän siis et monella on iso kynnys tilata ulkomailta :) 

Ja mitä tulee muhun ja mun kalenterihankintoihin. Ostin vuonna 2008 Japanista sellaisen Stitch-kalenterin seuraavalle vuodelle ja siitä lähtien oon tilannut mun kalenterit aina Japanista. Joskus oon ostanut aika kalliitakin, mutta oon järkeillyt sen silleen, et kalenteri on sellainen asia, jonka kanssa on tekemisissä vuoden tai joskus jopa vähän yli. Nii mun mielestä voi hyvin satsata sit kivan näköiseen. Sitäpaitsi ne tylsät suomalaiset kalenteritkn maksaa yleensä aika paljon.

Yleensä mulla on ollut aina Disney-aiheinen, koska oon tällanen Disney-ihminen, niin on oikeastaan hauskaa, että on vaihteeksi joku muu.

Tässä on joitain mun viime vuosien kalentereita:Tää oli mun viime vuoden kalenteri, joka oli mulla käytössä vielä tässä kuussa. Se oli ihan kiva, koska siinä oli yhdistelty vähän kaikkia Disneyn elokuvia.Siis tää oli ihan super-ihana! Mul on aikaisemminkin ollut Bambi-aihe, mut siis rakastan! <3 Haha en ees muistanu tätä! :D Tiku ja Taku on parhaita (paitsi ei rescue rangers, ku ne originaalit!)

Höh, en löytänytkään enempää kuvii mun vanhoista kalentereista. Ne on kyllä mulla tallessa (en tiiä mitä tekisin niil, mut eihän niit nyt voi poiskaan heittää ku ne on niin kivoi :'D)... 

Olispa kivaa jos ens vuonna vaikka olis valikoimassa jotain sellasia tyyliteltyjä Monster High tai Ever After High -kalentereita. Ei siis mitään noit jenkkien stock-kuvii, mut siis jotain tommosii japanilaisten omii designei :D


6 kommenttia:

 1. Tuo Barbie kalenteri on niin valloittava!!
  Ja olen kyllä täysin samaa mieltä siun kanssa tossa Ebay hommassa. Siellä pääsee yllättävän keposesti eteenpäin kun jaksaa vaan puhua kunnioittavaan sävyyn ja sipasta parit hyvänmielen hymiöt strategisesti korrekteihin paikkoihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiits :D<3

   Nimenomaan, hyvillä käytöstavoilla pääsee pitkälle! (ja jos ei, niin pientä uhkailua hymy huulilla vaan :D)

   (ainii luin siitä kuvakisa-säädöstä ja siis pakko sanoa, että todella outo juttu ja otan osaa kaiken sun menetetyn ajan takia...)

   Poista
 2. Oooh, aivan ihana tuo kalenteri :O Kyllä kalenteriin kannattaa satsata, sitä tulee kuitenkin käytettyä about joka päivä. Itse onnistuin löytämään juuri sopivan ihan Suomesta, mutta tulevaisuuden varalta tuollainen Disney-kalenteri voisi olla tosi söde...!

  Kyllä munkin ebay-kokemukset ovat olleet oikein positiivisia. Huono käytös ei kyllä kannata vaikka tilanne kävisi hankalaksikin, koska ei sillä ilkeilyllä lopulta saavuta mitään etua, aiheuttaa vaan pahaa mieltä itselleen ja muille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Siks oon antanut vähänniinkuin ittelleni luvan törsätä aina joka vuos kalenteriin :D

   Hei kiva jos oot löytänyt hyvän kalenterin Suomesta! Mä en oo oikein ees noiden japanikalenterien jälkeen kattonut ees Suomen valikoimaa, et voi olla et täälläkin on ihan kivoja nykyään.

   Ainoo noissa japanilaisissa kalentereissa, et niissä ei oo merkitty viikkoja (en muutenkaan ikinä ymmärrä kun ihmiset puhuu viikoista eikä päivämääristä :'D)... MUTTA niissä on kaikkea todella hyödyllistä tietoa kuten Japanin eri kaupunkien metrokarttoja ja vastaavaa. Jossain mun vanhassa kalenterissa tais olla myös eri maiden vaatekokotaulukkoja, mikä oli oikeesti ihan kätsy.

   Jep, pay it forward ja silleen.

   Poista
 3. Ältsin hieno kalenteri! Oisin itekin päätynyt Barbie-kalenteriin jos en ois köyhäilly ja askarrellu ite. Tosin oon jo huomannu ekan virheen itsetehdyssä, kun oon jättäny pois ens vuoden ekan viikon. Yritä siinä sit laskee joululomapäiviä. :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mä muistan ku kateltii näit kalentereit silloin Ebayssa joskus Halloweenina Meikulla :DD
   Onneks näitä sentään oli muutama jäljellä silloin tammikuussa ku muistin vihdoinkin tilaa!

   Siis itsetehty kalenteri olis mun mielestä hieno idea, mut mä en ikinä sais varmaa kirjotettuu niit päivämäärii oikein ees, varsinkin jos pitäis tussilla tehdä XD

   Mut äkkiäkös siihen yhden viikon vaikka teippaa kii?

   Poista