30. lokakuuta 2014

Re-ment: Pose Skeleton

Oon tehnyt vaikka mitä kiinnostavaa liittyen MH-customeihin, mutta näin Halloween-viikon kunniaksi ihan jotain muuta. Eli internetistä pöllittyjä kuvia.

Re-mentin figuureista olen kirjoitellut aikaisemmin. Kyseessä on siis japanilainen, lähinnä miniatyyritavaroita valmistava yritys. Firma tekee jonkin verran myös anime yms. figuureja. Näihin "yms."-figuureihin kuuluu Pose SkeletonPose Skeleton on pieni, n. 8-9 cm korkea luuranko-actionfiguuri. Pieneksi figuuriksi Pose Skeleton vaikuttaisi olevan todella hyvin nivelletty. Luurangolla liikkuu leuka, niska, olkapäät, kyynärpäät, ranteet, lantio, lonkat, polvet ja nilkat. 

Vaikka nivelletyssä luurankofiguurissa on itsessään jo vaikka mitä mahdollisuuksia (näen jo sieluni silmin kaikki ne stop motion -elokuvat!), on Pose Skeleton itseasiassa sarja, johon kuuluu luurangon lisäksi 11 muuta osaa.

Lemmikkinä luurangolla on tietysti luurankokoira:En osaa sanoa, kuinka nivelletty koira on, mutta kuvasta päätellen silläkin on aika monta liikkuvaa osaa. Koiran mukana tulee ruokakuppi, puruluu ja talutushihna.


Sarjaan kuuluu erilaisia miniatyyrihuonekalu-settejä, joihin luurangon voi pistää tekemään arkisia askareita... ... tai no kaikki askareet eivät ehkä ole niin arkisia..Joo.. nää kuuluu vähän sarjaan "Vain Japanissa"..


Kaikki tämän postauksen kuvat on lainattu Re-mentin virallisilta sivuilta. Sivuilta voi katsoa lisää kuvia kaikista seteistä. Luulen, että noi huonekalusetit vois kiinnostaa nukkekotiharrastajiakin, koska Re-ment tekee yleensä tosi laadukkaita miniatyyrejä ja sarjaan kuuluu vähän erikoisempiakin tavaroita. En kyllä tiedä mitään nukkekotien mittakaavoista, mutta tuolla sivuilla lukee, että luurangon mittakaava olis 1/18.

Pose Skeleton on julkaistu tämän vuoden syyskuussa, eli on vielä varsin tuore tapaus. Japanista sitä pitäisi saada ihan supermarketeista, kioskeista yms. Luurangon hinta on 650 jeniä (n. 5 €), koiran ja tavarasettien hinta on 500 jeniä /setti. Tällä hetkellä Ebaysta luurangon saa noin kahdella kympillä, koiran ja tavarat hieman edullisemmin. 

Mielestäni olisi kivempaa, jos joka setin mukana tulisi tuo luuranko, koska näin saisi helposti monta luurankoa. Koska nyt menee vähän hankalaksi, kun pitäisi ostaa luuranko, koira ja sit noi setit, koska "Pakko saada!! Kaikki!!", kun en osaisi päättää minkä setin haluan. Toi vessa on kyllä mieletön. Toivon, että näiden hinnat tippuu Ebayssa, niin voisin sortua. Tiedän kyllä ihmisen, joka olis vielä enemmän tän sarjan kohderyhmää kuin minä, mutta... no ainakin haluaisin ees ton koiran ! :D

6 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen luuranko! :33 Minäkin mieluiten näistä ottaisin tuon koiran... vielä parempaa jos se olisi ison saksanpaimenkoiran tai ehkä jopa suden luuranko, mutta kyllä tuo pikku luupiskikin osaa olla suloinen~ Tulee ihan mieleen se joku nuorten kauhuromaani Luukoira jota luin joskus esiteininä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nää kiehtoo mua. Yleensäkin kaikki mahdollisimman paljon nivelletyt lelut on kiinnostavia :D

   Luukoira ei ole mulle entuudestaan tuttu, mutta mulle tulee tosta dogista mieleen Corpse Bridesta se koira kun on vähän saman mallinen, tommoinen lyhytjalkainen.

   Poista
 2. Voi miten suloinen luurankomies ja lemmikkinsä! Suurena luurankofanina itseäni miellyttää kovasti tuollainen toiminnallinen ranko joka lisäksi vaikuttaa olevan reipas duunari. Miksi lelut niin harvoin tekevät kunnollista työtä?

  Luin muuten läpi koko blogisi ja ryhdyin lukijaksi. Löysin blogiin Spican blogin kautta. Näin sitä verkostoidutaan!
  http://tursaanpuutarha.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä pointti! Jotenkin tuntuu että ennen niin paljon töitä paiskiva Barbiekin on nykyään keskittynyt vain himassa hengailemiseen. :D

   Ihan mahtavaa!<3 itse olen maailman huonoin verkostoituja :'''D Kävin liittymässä blogisi lukijaksi myös. Ihanan paljon ulkona otettuja nukkekuvia sulla, muuten. Itse vien lelujani ulos niin harvoin :'''D

   Poista
 3. Tervetuloa lukijaksi! Ulkokuville on syynsä. Asun siivottomassa luolassa johon ei juuri päivänvaloa pääse. Ulkokuvaus on oikeastaan ainoa mahdollisuus saada edes jotakin siedettävää kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Itellä taas hirveä kynnys kuvailla ulkona. Jotain schleich-figuureja voi nyt vielä just ja just kuvata kun ne on niin pieniä ettei kukaan nää mitä teen. Kerran menin ulos kuvaamaan rochellejani ja meinasin kuolla häpeään :'''''''''D Tiiän, I have issues ja silleen...

   Poista