8. kesäkuuta 2016

Disney Princess Zizzlingers

Moi, pitkästä aikaa!

En ole jostain syystä erityisesti esitellyt mun Disney-kokoelmaa täällä, vaikka oon kerännyt Disney-figuureja ties kuinka kauan... Yritän kuitenkin pitää kokoelmani järjellisissä mitoissa ja karsin aina välillä joitain yksilöitä pois, vaikka ne eivät olisikaan tuplakappaleita. Tällä kertaa oli Disney Princess Zizzlingerien vuoro mennä.Jo edesmenneen Zizzle-nimisen firman valmistamat Zizzlingerit ovat pieniä figuureja, joita myytiin joskus 2000-luvun puolessa välissä. Zizzlinger-sarjoja on Disney-prinsessojen lisäksi tietääkseni valmistettu ainakin Marvel-supersankareista, Pixar-hahmoista ja Paavo Pesusieni -hahmoista.

Figuurit myytiin blind bag -tyylisesti pienen twistin kanssa. Pakkauksen sisällä oli pussi, joka tyrkättiin veteen. Vesi muistaakseni värjäytyi tai siihen tuli kuplia tms. efektejä ja pussin sisältä paljastui joko 2 tai 3 figuuria.

Onnistuin löytämään Youtubesta ikivanhan Zizzlinger-mainoksen, josta selviää mekanismi ehkä paremmin:Muistan ostaneeni yhden Disney Pricess -pakkauksen Anttilasta joskus muinoin ja sain siitä 2 erilaista Prinsessa Ruususta ja yhden Arielin. Mutta jotenkin mulle on kertynyt 7 erilaista prinsessa-Zizzlingeriä tässä vuosien varrella.

Disney Princess Zizzlingers, Prinsessa Ruusunen, Ariel, Esmeralda

Disney Princess Zizzlingers, Aurora, Jasmine, Mulan, Ariel

Zizzlingerit ovat siinä mielessä kivoja, että sarja ei keskittynyt pelkästään perusprinsessoihin, vaan mukana on Esmeralda, Mulan, Jasmine ja Pocahontas. (Mutta TIETENKÄÄN Hiidenpadan Elenaa ei ole sarjassa :'''( )

Figuurien pohjassa on eläin-aiheisia symboleja, joista en oikein tiedä mihin ne liittyvät. Tuossa mainoksessakin puhuttiin jostain pelin pelaamisesta, joten ehkä näillä voisi pelata jotain pelejä tyyliin muistipeli?Ainakin näiden prinsessojen ulkonäöstä voi hyvin päätellä, että sarjan valmistus sijoittuu 2000-luvun puoleenväliin, jolloin kaikki manga- ja Japanijutut oli ah niin muodikasta.

Osittain tän anime-tyylisen lookin takia päätin nyt luopua kokoelmastani, koska se nyt jotenkin tökkii tällä hetkellä. Vaikka Zizzlinger-Mulan on ainoa omistamani Mulan-figuuri sekin sai nyt mennä. (Ja sitäpaitsi näitä saleen kuitenkin kertyy mulle taas lisää, koska mulla ei oo mitään käsitystä mistä noi 4 on tulleet, jotka ei ole mun uutena ostamia).

8 kommenttia:

 1. Voi ei miten maltat luopua näistä! :-D Mulla zizzlinger-prinsessat on hankintalistan kärjessä ja itse oon sitä mieltä, että näihin törmää ihan liian harvoin, haha! Tykkään näissä erityisesti siitä, että hahmoilla on päällä myös ehdottoman aliedustettuja "kakkosasuja". Niinkun toi Arielin häämekko, oooh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, en osannut tarjota näitä sulle :D

   Haha, aluksi ajattelin että jätän itselleni yhden prinsessan, mutta en osannut päättää kenet. Laitoin sitten kaikki myyntiin silleen että "Ehkä niistä joku jää ostamatta", no kuinkas kävikään kaikki meni samantien :DD

   Hyvä pointti muuten, että näillä on myös noita harvinaisempia asuja.

   No, toivon että näitä tulee taas vastaan niin ehkä saan taas omaankin kokoelmaani jonkun isopääprinsessan :) (Toivottavasti Pocahontasin <3 )

   Poista
  2. Eipä mitään! Eivätköhän nää päässeet hyvään kotiin :) En kyllä ihmettele, että meni kaikki heti! Se Pocahontas on kyllä ihana kun siinä tulee Meekokin mukana <3 <3 <3 Oih voih miks keräily on niin koukuttavaa :D

   Poista
 2. Hassua, minä en ole ikinä ennen edes törmännyt näihin :o. Hitsi jos olisin joskus nähnyt näitä kaupassa niin varmasti olisin hommaillut. Aika söpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät olleet vissiin kovin pitkäikäinen sarja ja varmistuksestakin on aikaa, niin ehkä siksi oot jotenkin välttynyt näiltä.

   No nyt kun luovuin omistani niin tuli heti sellanen "Löytäisinpä taas lisää näitö"-fiilis :''''''DD

   Poista
 3. Aawss!! Muistan, kun äiti osti mulle tollasen pienenä, ne oli ihanii. Se oli nii jännittävää ku ne laitettiin veteen ja ne kupli ja se vaa oli nii ihmeellistä ja siistii, oi jos näit ois vieläki nii vähänkö ostaisin, ihan vaa sen takii ku se kuplivavesi on nii lumoavaa ja hahmotki on aika söpöjä. Jotenkin vaan "isopäisyys" vetää puoleensa, varmaan siks ku keräilen LPS:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, mahtavaa että muillakin on muistoja tästä sarjasta! Taisit jopa ilmeisesti olla silloin niiden kohderyhmää :D

   Hahmot on kyllä todella suloisia, niin kuin LPS:kin :D

   Poista