12. toukokuuta 2016

Pastellivärein kohti kesää :D

Heippuli hei, kirjoitan tämän postauksen vähän kiireessä kun pitää ehtiä katsomaan Euroviisujen 2. semifinaalia :D

Hommailin siis jonkin aikaa sitten uuden kameran, kun alkoi pahasti näyttää siltä, että kännykällä saa parempia kuvia kuin vanhalla kamerallani. Niin nyt sitten vähän kammoan tätä uutta kameraa, koska en osaa käyttää sitä. Siksi päätin harjoitella valokuvaamista tällaisella kivalla ja turvallisella aiheella kuin Rochelle. (joka on mun baby, pahoittelen olette varmaan ihan kurkkuanne myöten täynnä Chelleä, mut esittelen pääasiassa vaan sellaisia nukkeja, joita ei ole saanut Suomesta tai on jotenkin hankalasti saatavilla = eli n. kaikki Rochellet ;'''' D)

Love in Scaris Rochelle oli mun viimeinen ns. graalinukeista. Sen jälkeen, mulla ei ole oikeastaan ollut mitään nukkea, jota haluaisin ihan tosi tosi paljon.


Love in Scaris on itseasiassa tuplapakkaus, johon kuuluu myös Rochellen "poikaystävä" Garrott du Rogue (sorry, olen vähän skeptinen tästä poikaystäväjutusta), mutta jostain syystä mulle ajautuu näistä deittipakkauksista lähinnä vaan niitä tyttöpuoliskoja... Mulla ei siis ollut suurtakaan intressiä Garrottia kohtaan, niin päädyin ostamaan Rochellen yksinään Ebaysta, sillä TRU-eksklusiivina tuplapakkaus ei koskaan tullut Suomeen eikä edes tietääkseni Viroon. 

Pakkauksen nimi oli tuotantovaiheessa muuten Scarisian Vacation, joka on mielestäni parempi nimi, sillä se ei sekoitu niin helposti aiemmin julkaistuun Scaris-linjaan. 

Viimeisimmässä Rochelle-postauksessani ruodin aika paljon juttuja, joista en tykkää Haunted/Getting Ghostly -nukessa, mutta nyt voin iloksenne kertoa että en tule dissaamaan tässä postauksessa mitään :D

Koska Love in Scaris Rochelle on IHANAAAAAAA <3 
(oon ehkä joskus maininnut, että mun lempiväriyhdistelmä on minttu ja vaaleanpunainen?)

Sinänsä hassua, sillä tätä versiota on kritisoitu siitä, että siinä on uudelleenkäytettyjä asusteita, kun taas Getting Ghostlyn kaikki asusteet olivat uudet.... Mutta ei voi mitään, tämä vaan puhuttelee mua jotenkin niin paljon enemmän. 


Ensinnäkin, Monster High'n pitäisi hyödyntää käänteistä hiusväriä paljon useammalla hahmolla. Yleensähän Rochellen tukan hallitseva väri on vaaleanpunainen ja turkoosi näkyy vain raidoissa. Tällä versiolla normaalia vaaleamman sävyinen tukka, samoin kuin Ghoul Talk -pakkauksen Rochellella. Myös meikki on todella pastellinen. 

Rochellen päässä oleva jättimäinen musta kukkapanta on tämän julkaisun ainoa uusi asuste, ja se onkin varsin näyttävä. (tai no toki Garrottin asusteet voi olla uusia, en tiedä kun en ole koskaan edes nähnyt koko nukkea livenä).

Laukku on sama kuin Swim Classin, tosin erivärisenä. 


Samoin kengät ovat samalla muotilla kuin Swim Classin JA Signature-version. 


Joitain ihmisiä haittaa uudelleenkäytetyt asusteet todella paljon, mutta mä oikeastaan jotenkin tykkään jos on jotain kivoja kenkiä erivärisenä. Tosin se kyllä tuntuu vähän laiskalta, jos joku asuste on kierrätetty täysin samanvärisenä. Mutta esimerkiksi nämä signaturen kengät on ihan nätit kolmessa eri värissä. Samoin Scaris-Rochellen kengät on mun mielestä aivan mahtavat ja on kivaa, että Ghoul Talkilla on samat kengät erivärisenä (vaaleanpunaiset ja mintut, ofc!)

Mekko on aika simppeli, jossa on yhdistetty kahta erilaista raitaprinttiä ja vähän tylliä yläreunaan. Tykkään tosi paljon siitä, että tässä ollaan pysytty aika rajatussa väripaletissa, eikä olla lähdetty riehumaan eri värien tai ylimääräisten hörsellysten kanssa. 


Hameessa on raitakuvion lisäksi vielä jotain yksityiskohtaista kuviointia.


En ole aivan varma käyttäisinkö tätä asua itse, mutta Rochellelle se sopii täydellisesti. Oon edelleenkin sitä mieltä, että tällaisia simppeleitä, mutta mielenkiintoisia asuja pitäisi olla Monster High'ssa enemmän. Tai ainakin Rochellella, tuleva Shriek Wrecked ei vieläkään vakuuta. 

Mut jee, ei miljoonaa kuvaa tällä kertaa. Nyt äkkiä tekemään jotain ruokaa ja sit Euroviisuja katsomaan! :D

4 kommenttia:

 1. Tosi suloinen Rochelle. En ole pastellien suuri ystävä mutta tähän nukkeen heleän keväinen väripaletti on juuri oikea.
  Minäkin tykkään kun nuken vaate on somppeli eikä siinä ole liikaa muovisia härpäkkeitä eikä muutakaan överiin vedettyä. Niitä nukkeja joita ei voi vaatteissaan liikutella on jo kylliksi nähty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, minä tykkään pastelleista sunkin edestä :D <3

   Kyllä, simppeli on vaihteeksi todella jees, mutta Mattel on jostain syystä keksinyt että Rochellen ainoat "budjettiversiot" on lähinnä tupla/monipakkauksissa

   Poista
 2. Tämä Rochelle on tosi kaunis, mutta itse en innostu isosta mustasta kukasta otsalla. Tälläiset nuket jotka eivät ole hukutettuja härpäkkeisiin ovat mielestäni parhaita. Blogisi on tosi kiva ja olet todella hyvä kuvamaan:)

  blogini: mollishigh.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo panta aika huomiotaherättävä :D

   Joo, etenkin viimeaikoina rochelleilla on ollut vähän liikaakin krääsää niin innostuin tästä koska tämä on aika simppeli <3

   Hei kiitos paljon kommentistasi, minäkin käyn stalkkailemassa blogiasi :)

   Poista