8. marraskuuta 2015

Toys R Us -saalis

Moi! Tuli tässä viikonlopun aikana käytyä Toys R Us'issa. En ollut kyseisessä kaupassa käynyt varmaan pariin vuoteen, joten oli ihan mielenkiintoista piipahtaa pitkästä aikaa. Siellä kuitenkin on laajempi valikoima kuin BR Leluissa.

Melkein heti kauppaan tultuani törmäsin Schleich-osastoon ja näin ensimmäistä kertaa World of Nature Accessories -sarjan uudet osat. Schleichin pikkuosiahan ei saa BR:stä tai muista kaupoista, joissa on suppeampi valikoima. Tämän vuoden heinäkuussa julkaistuihin uutuuksiin kuuluu mm. paljon erilaisia kasveja ja ruokia. Itseäni tosin kiinnosti sarjassa julkaistut erilaiset pikkueläimet.

Koska niiden hinta osottautui yllättävän edulliseksi (n. 3 €/pakkaus), mukaani tarttui sarjan gerbiilit ja srutsinpesä:


World of Nature Accessories -sarjan tavarat myydään tällaisissa muovipakkauksissa

Gerbiilipakkaus (Ping Spica, jos sulla ei jo ole näitä! :D) lähti mukaani lähinnä siksi, että gerbiileistä on todella vähän figuureja, vaikka ne ovat olleet suosittuja lemmikkejä jo useamman kymmenen vuotta.


Vaikka gerbut kuuluvatkin villieläinsarjaan, niin nämä voisivat hyvin olla myös lemmikkieläinsarjassa. 

Figuurit ovat paljon pienempiä kuin Schleichin normaalit figuurit, mikä on mittasuhteiden kannalta hyvä asia. Materiaali on ihan ok, vähän turhan kumimaista makuuni, mutta osa Schleichin uudemmista isoistakin figuureista on tätä samaa pehmeämpää materiaalia. Kokoonsa nähden nämä figuurit on kuitenkin yllättävän laadukkaita.

Strutsinpesää en juurikaan ollut noteerannut silloin, kun tutkin tämän vuoden uusia julkaisuja, mutta kun näin sen "livenä", oli se ihan must-get:


Niin söpö ;_;


Pienet jalat ;__;

Strutsinpoikasen voi laittaa tämmöiseen vähän läpinäkyvään munaan, josta tulee vähän pääsiäismunavibat. Olisin halunnut, että munassa olisi ollut jotain tekstuuria tai kuviointeja.


Vauvadinosaurus! ;__;


Muuta en sitten kaupasta ostanutkaan, mutta olin hyvin tyytyväinen ostoksiini :D

Samaan aikaan kun kävimme TRU:ssa siellä oli meneillään jotkut Star Wars -spesiaalipäivät ja he jakoivat siellä tämmöisiä kivoja Chewbacca-aiheisia lahjapusseja asiakkaille:


Hei mainitsin näistä instagramissa, et turha tulla jälkikäteen sanoo ettet tienny :D

Goodiebagin sisältökin oli aika mahtava:


Kaikenlaista Star Wars -tilpehööriä :)

Olen varsinkin nuorempana ollut tosi kova Tähtien sota -fani, niin tämä lahjapussi oli todellakin iloinen yllätys :D 

Odotan sitä uutta leffaa aika paljon (mutta en niin paljon kuin uutta Nälkäpeliä :D)

Ihan kiinnostavaa oli, että lahjapussin sisältöön kuului myös yksi aika deluxe figuuri:

Kitty hengaili sopivasti olkkarissa niin pääsi mittasuhdemalliksi :D

Siis mulla on täällä kotona vähän sellainen pieni kokoelma Luke Skywalker -figuureja ja olisin vähän niinkuin halunnut Luken, mutta se oli niin spurgun näköinen että pyysinkin tällaiseen hienon Han Solon. 

Ja varsinkin kun kaverini aina pöllii saa multa kaikki Han Solot, niin ajattelin että mulla vois olla ees yksi oma :D 

Mutta Luke on siis mun lemppari. Ja Boba Fett.


Tästä näette myös mun uusien Schleich-figuurien koon verrattuna EAH-nukkeen:



"Yum yum!"

Kitty älä!



Gerbiilit ovat hieman liian isoja MH/EAH-nukeille, mutta olisivat varmaan realistisen kokoisia jollekin isokokoisemmalle BJD-nukelle.

8 kommenttia:

  1. AAAAA ihania gerbiili-figuja!!!! <3 <3 <333
    Todellakin menen heti Toys'R'Usiin hakemaan omat gerbuni kotiin. Nuohon on ihan täydellisen kokoisia Teenie- tai MSD-kokoisille BJDille. Isommille sedille nuo kävisivät varmaan gerbiilin poikaisista mutta todellakin tosi hyvän kokoisia kun ne Schleichin hiiret ja sellaiset on tupanneet olemaan lähinnä isokokoisen rotan kokoluokkaa nukkeihin verrattuna. :'D Nyt voivat nuksuni saada omat lemmikkigerbiilit! Kiitos kun postasit näistä.

    Ihan mahtava tuo Star Wars-lahjakassi sisältöineen! Voi että! Katselin omalla T'R'U-kierroksella tuota samaa Han Soloa... en ole kerännyt hirveästi Star Wars-roinaa (köhh, enää isona, teininä olisin varmasti ostanut kaiken sälän!), mutta tuo on sen verran hyvin tehty lelufiguuriksi että sen voisin ostaa. Myös houkuttaisi jotenkin se omaan T'R'U kierrokseen kuvaamani iso Chewbacca. Joku mainitsi, että sille voisi pukea lolitahärpäkkeitä ja tykkäsin ideasta. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aluks kun en tiennyt vielä hintaa enkä ollut varma ostanko niitä itselleni, olin jo ottamassa sulle kuvaa näistä. Mut sit päädyinkin nappaamaan ne itelleni ja tein tän postauksen :D
      No aattelinkin et sun nuket voi saada näistä hyvät lemmikit XD<3

      Siis oon kokoajan et mikä koira tässä on haudattuna kun tuollaisia hienoja figuureja jakelevat ilmaiseksi :O

      AHAHAH en kestä näin kans niitä lapsen kokoisia chewbaccoja ja darth vadereita siellä mut en ajatellutkaan mikä potentiaali niissä piilee! :DDD

      Poista
  2. Niin suloisia nuo schleichin pikkuiset! ówò Nyt tuli himo käydä Toys R Usissa, oon vaan kerran elämässäni käyny siellä, asun niin korvessa. x'''D
    Haluaisin sen uuden luu setin~
    En oo Star Wars fani mut oikeesti vähän mahtava pussi! Tuo figu varsinkin, kun on vaihtokädet sun muuta! 0w0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa käydä! Itsekään en hirveän usein pääse Toys R Usiin kun lähimmät TRU:t sijaitsevat eri kaupungeissa (no joo Espoo ja Vantaa, mut on ne silti kaukana! :D)

      Se luurankosetti on kyllä hieno, samoin setti jossa tulee jotain pikkuötököitä ja jonkun eläimen pääkallo on kans aika erikoinen :D

      No nii!<3 Siis ihmettelen, et miten johonkin ilmaissäläpussiin laitetaan tommosia :O

      Poista
  3. Söpöjä pikkuisia nuo Schleichit. Olen hiukan harkinnut Schleichin juomapaikkaa, mutta se on tilaavievä ja kallis, n. 95 €. Haluaisin nähdä sen livenä, koottuna jossakin ja miettiä asiaa, hmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se juomapaikka vaikuttaa upealta ja tavallaan itsekin haluisin sen, koska rakastan tehdä kaikkia asetelmia. Mutta tosiaan se on aika tyyris ja lisäksi tilaavievä.

      Olisi kivaa, jos kaupoissa olisi enemmän kaikenlaisia esillepanoja tuotteista. Esimerkiksi tuo juomapaikka olisi kiva nähdä jossain vitriinissä muutaman eläinfiguurin kanssa, niin näkisi vähän paremmin miltä se näyttää oikeasti.

      Poista
  4. Ihania pieniä! Tuo strutsin poikanen sulatti sydämeni totaalisesti ♥
    Haha, Kitty näyttää ihan siltä, että kohta on ruoka-aika! Syötävän suloisiahan nuo ovat, ei käy kieltäminen X'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minunkin <333 Muutenkin kaikki pienet figuurit ja miniatyyritavarat on niin ihania.

      Joo voi olla että pikkueläimet piti pelastaa kisulin kynsistä :D

      Poista