14. kesäkuuta 2015

Reissukissa Catrine

Moi. Käväisin tällä viikolla nopeasti tuolla Viron puolella. Virossahan on ihan eri maahantuonti leluilla kuin Suomessa, joten reissu oli blogin aiheen kannalta hyvinkin kiinnostava.

Mulla oli matkalla mukana myös Ghoul Talk -Catrine DeMew. Ulkoilutan nukkejani valitettavan harvoin. Halusin myös vähän "bondata" Catrinen kanssa, koska nukke on tosi nätti ja ihana, mutta mulla ei ole oikein ollut siihen sen kummempaa suhdetta.

En ole vielä jaksanut alkaa sorttailla ja ediotoida kaikkia kuvia saati ajatuksiani, joten tähän postaukseen ehtivät vain Katriinan matkapäiväkirjakuvat.

Pahoittelut ranskankielisistä kuvateksteistä jo näin etukäteen :D

















4 kommenttia:

  1. Oi, rakastan nukkejen matkakuvia! Ihan liian harvoin näkee Monstereita reissussa. Caterine näyttää ihan selvästi nauttineen reissustaan.

    Raskas huokaus. Olen jo pitkään haikaillut Viroon leluostoksille. Tuo on ihan uskomatonta, miten eri tavarat siellä on Suomeen tai Ruotsiin verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihanaa että tykkäsit :D Itsekin diggailen katsoa nukke- (ja lelu-) kuvia matkoilta ja ylipäätään ulkona. Mut ite vaan hyvin harvoin kuskaan mitään kodin ulkopuolelle :D

      Ehdottomasti kandee mennä Viroon, jos haluaa nähdä erilaista leluvalikoimaa kuin Suomessa. Pohjoismaissa on oikeastaan sama tarjonta kaikkialla.

      Poista
  2. Just tänään mietin et täs lähiaikoina ois yks hyvä tapahtuma johon mun Huntsman haluis lähtee, ja keksin et sulla olis yks... tyyppi jonka kanssa sen vois järkätä sokkotreffeille ;D Ihan vaan tälleen... vink vink! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskusteltiinkin tästä IRL ja Neight harkitsee :D

      Poista