30. heinäkuuta 2014

Leijonakuningas: Jungle Friend Babies

Disneyn Leijonakuningas ei varsinaisesti ole edes suosikkidisneyklassikkoni, vaikka todella ihana onkin. Jostain syystä mulle on kuitenkin kertynyt nimenomaan Leijonakuningas-figuureita. Paljon. Elokuvasta on tehty ihan älyttömästi oheiskrääsää ja erilaisia lelusarjojakin on todella monta. Haluankin tässä entryssä keskittyä yhteen sarjaan josta kovasti pidän.

Jungle Friend Babies -nimistä sarjaa myytiin joskus elokuvan julkaisun aikoihin eli todennäköisesti vuonna 1994-95. Sarjaa valmisti Mattel. Nimensä mukaisesti sarjaan kuuluu elokuvan hahmoja vauvoina ja näille kuuluvia erilaisia leikkisettejä. Erikoista sinänsä, että melkein puolet sarjaan kuuluvista hahmoista on Leijonakuningas-elokuvan taustalla olevia eläimiä eli ei siis päähenkilöitä.Päähenkilöistä sarjassa on Simba (kaksi erilaista), Nala ja Timon&Pumba (yhteinen setti). Sivuhenkilöistä/taustahengailijoista sarjaan kuuluu norsu-, seepra- ja gepardivauvat. Lisäksi sarjaan kuuluu yksi isompi leikkisetti, jossa on keinuna toimivat aikuiset kirahvi ja gorilla, setin mukana tulee tietääkseni taas Simba ja Nala.

Pienenä meillä oli vain yksi osa tätä sarjaa eli Timon&Pumba ja niille kuuluva lehtikeinu. Luulen, että setti oli jommankumman pikkusiskoni, mutta voi olla että olen vähän niinkuin varastanut sen. Eli siis säilönyt sitä nostalgiariemuissani.

Sitäpaitsi meidän setin alkuperäinen Pumba on hävinnyt jonnekin. Uusi Pumba löytyi eilen kirppikseltä ja siitä inspiroiduin kirjoittamaan näistä. En ees hirveesti tykkää Timonista ja Pumbasta itse leffassa, mut onhan nää nyt söpöjä.

Jotenkin tuo keinun mintunvihreä väri puhuttelee mua hyvin paljon *_*

Sarjan muut hahmot eli seepran ja gepardin olen ostanut käytettynä. Gepardi oli kans livekirppikseltä ja seepran löysin yhdeltä Facebook-kirppikseltä. Tässä vielä yksityiskuva niistäkin:


En ole varma kuinka harvinaisia tän sarjan hahmot ja osat on, mutta oon ostanut tyyliin kaikki mitkä oon nähnyt eli aika vähän. Kerran näin jollain FB-kirppiksellä Simban tai Nalan, mutta muut mulle vastaantulleet oon ostanut.

14 kommenttia:

 1. Apua mitä söpöläisiä!! <3 Ite kaipailisin jotain ihania Simba-figuureja omaan kokoelmaan, koska Leijonakuningas on niin lähellä sydäntä! Vielä ei oo kuitenkaan sopivia tullu vastaan... ;___; Joku päivä vielä!! *päättäväinen*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin ihania<3
   Varmaan Mattelin "perus" Simbafiguuri on yleisin, mutta muistaakseni Disney Storella on jotain tosi kivoja Leijonakuningasfiguureja. Itse kaipailen hyeenoista figuureja, koska ne on yleensä jätetty kylmästi pois kaikista sarjoista yhyy

   Poista
 2. Ihania! Miksi minulla ei ollut tuollaisia lapsena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti nää ei ookkaan kovin tunnettu sarja... Ehkä nää on ollut myynnissä vaan tosi vähän aikaa. Ainoo miinus näissä on et nää vie aika paljon tilaa kaikkine härpäkkeineen..

   <3

   Poista
 3. Nonni, nyt sitten tilasin ison lotin näitä Ebaystä, laitan sulle laskun! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol oon tämmönen käännyttäjä, pist laskuu tulemaan ;D<3
   Ei mut haluun nähä sit ku ne tulee!<3<3<3<3

   Poista
  2. Teen varmasti postauksen niistä sitten :3

   Poista
 4. No mäkin tuun nyt sit ihkuttaa näitä, ku mullakin on sentään yks! Vauva-Timon <3 :D

  VastaaPoista
 5. Törmäsin blogiisi jonkin aikaa sitten ja on tullut luettua about jokainen postaus, pidän siis kovasti!

  Ajattelinkin kysellä, oisko sulla suositella jotain muitakin lelu- aiheisia blogeja, ois kiva löytää vielä lisää uutta luettavaa (myös englanninkieliset kelpaa hyvin!) Ihan kaikenlaiset suositukset kelpaa: figuurit, nuket, ponit, valokuvapainotteisetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oikeasti aivan ihana kuulla <3
   (Lukijat tietty motivoi kirjoittamaan lisää)

   Oon yrittänyt kerätä tohon blogin sivupalkkiin joitain aiheeseen liittyviä blogeja, mutta itse en ihan hirveesti ehdi varsinaisia blogeja seuraamaan. Saan yleensä kaikki uutiset tumblrista. :D

   Poista