17. kesäkuuta 2014

Lalaloopsy: Spot Splatter Splash

Lalaloopsy on MGA Entertainmentin (sama valmistaja kuin esim. Bratzeilla) vuonna 2010 lanseeraama sarja. Sarjan nimen piti alun perin olla Bitty Buttons. Lalaloopsyt ovat muovisia räsynuken näköisiksi tehtyjä värikkäitä nukkeja, joita löytyy isoina ja pieninä versioina. Erilaisia hahmoja on tällä hetkellä yli 50. Jokaisella nukella on oma lemmikki, joka on myös tehty ommellun näköiseksi.
Kuten lähes kaikista lelusarjoista, ilmeisesti myös Lalaloopsyista on olemassa TV-sarja (en ole katsonut enkä tiedä mistä kertoo).

Ensimmäinen kosketukseni Lalaloopsy-nukkeihin oli joskus muutama vuosi sitten kun olin töissä tavaratalossa ja eräs äiti osti lapselleen ison nuken, joka tuli "heti käyttöön" eli jouduin kiskomaan nuken irti pakkauksestaan. Muistan että nukke oli hirtetty taustapahviin kiinni oikein urakalla ja taistelin sen kanssa varmaan 20 min.

Nuket ovat söpöjä, mutta myös hieman karmivia. Yhdistän nappisilmät automaattisesti vain ja ainoastaan Neil Gaimanin Coraline-kirjaan.

Nykyään itselläni on yksi minikokoinen Lalaloopsy. Sain sen joskus äitini kiertsistä tms. ostamasta säläpussista. Nuken virallinen nimi on Spot Splatter Splash (nimi jotenkin sopii viikonloppuna järjestettyn Zombiewalkiin). Sattumalta löysin juuri tälle nukelle kuuluvan seepralemmikin viime viikolla kirppikseltä. Tai normaalisti seepra on punavalkoraidallinen, tämä sininen on joku spessuversio jos oon ymmärtänyt oikein.


En ole ajatellut hamstrata Lalaloopsyja enempää kuin tämän yhden. On kivaa, että mulle sattui juuri tämä nukke, sillä ehkä mun edellisestä postauksesta voi päätellä että tykkään piirtämisestä ja Spot Splatter Splash on tämmöinen taiteilijanukke, joka on "ommeltu" maalarin haalareista ja nuken syntymäpäiväkin on 25. lokakuuta, joka on myös Picasson syntymäpäivä. On tosin lievästi ärsyttävää, että kaikki muutkin piirtäjäihmiset ovat löytäneet Spot Splatter Splashin, sillä internet on täynnä kaikkia "She's an artist like MEEE" kommentteja :D

Perhedyttyäni Lalaloopsy-sarjaan paremmin tätä entryä varten lukemalla erilaisia wikejä ja sivustoja, sain selville, että Lalaloopsyillakin on ideologia, josta tykkään kovasti. Lalaloopsy-nukkejen tarkoituksena on opettaa lapsille, että jokainen on erityinen omalla tavallaan. Sarja kertoo myös kierrätyksestä, että vanhastakin voi luoda jotain uutta eikä heittää kaikkea roskiin. Olisi hienoa, jos itse nuket olisivat oikeasti tehty kierrätysmateriaaleista, mutta valitettavasti näin ei taida olla asian laita.


4 kommenttia:

  1. LALALOOPSYYYYY!!!!!! <3 :D Haluun noita minejä vaan n. jonkun miljoonan |D~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenki oon kehittäny et nykyään sanon ton "Lalaloopsyyy!" sil Cafe Picnic -sävelel :'''DD

      Mulle riittää yksi :D

      Poista
    2. No kiitti ny tästä :''D Mut jos tulee vastaan noita nii diilaa mulle <3

      Poista