16. toukokuuta 2014

Nostalgiatorstai: My Magic Kissing Dragon

Hei piiitkästä aikaa Nostalgiatorstai (vaikka virallisesti onkin jo perjantai, mut hei huomine o huomenna vaik oltais jo sen puolella joo en just siteerannu tota biisii).

My Magic Kissing Dragon oli lyhytikäinen sarja, jonka valmistajana toimi Galoob (jotenkin tuntuu, että Galoob valmisti 90-luvulla tyyliin kaikki lelut). Sarjaa tuotettiin vuonna 1994. Lelusarjaan kuuluu kuusi eriväristä kumista lohikäärmettä, joilla oli tuollaiset My Little Pony -tyyliset hiukset. Lohikäärmeiden mukana tuli tuoksuvaa nestettä, jota ne pystyivät ruiskimaan suustaan (en oikein muista miten tää litkulla läträyssysteemi toimii).

En nimittäin ikinä pienenä omistanut tämmöistä lohikäärmettä, mutta muistan, että kaverillani oli sellainen. Kun liila lohari sitten tuli vastaan, niin pakkohan se oli poimia talteen. Tästä oikein huokuu ysäri (noi värit<3)

Tämän yksilön nimi on Twinkle Toes

En oikein osaa arvioida My Magic Kissing Dragon -lelujen suosiota keräilymielessä. Jossain välissä tuntui että niitä kyseltiin FB-kirppareilla oikein urakalla, mutta viimeaikoina en ole nähnyt kenenkään näiden perään huutelevan. Siinä missä avaamattomista MLP-pakkauksista saa maksaa itsensä kipeäksi, niin olen huomannut, että avaamattomassa pakkauksessa olevia pusulohareita saa kohtuullisen edullisesti Ebaysta.

Mun fiilikset koko lohikäärmeitä kohtaan on edelleen aika neutraalit. Ite en ajatellut hamstrata näitä lisää, mut en myöskään vihaa. 

Lisää tietoa sarjasta täällä.

2 kommenttia:

  1. Voi! Minulla oli lapsena kaksi tuollaista! En tiedä mitä niille on tapahtunut, koska en nyt tietoisesti ainakaan olisi niitä hävittänyt. En tiennyt niiden nimeä ollenkaan silloin, olen leikkinyt niillä ainakin -95. En muista, että kavereillani olisi ollut niitä lapsena. Se ei ollut mikään iso juttu minun lapsuudessani. 10 vuotta myöhemmin törmäsin pariin lohariin kaverillani (jota en siis tuntenut lapsena). Muuten en ole koskaan nähnyt tai kuullut näistä mitään. Ihanan nostalgista. Kiitos tästä postauksesta. Nyt täytyy mennä selaamaan valokuvia, joissa minun lohikäärmeeni näkyvät. Voisi selvittää niiden värit ja nimet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heijee, perustin tän blogin osittain siks, että voisin tavallaan arkistoida ja samalla kerätä tietoa just noista lapsuusajan lelusarjoista. Kaikki sarjat kun ei tosiaan olleet niin suosittuja kuin jotkut ponit tai muut hittilelut. Ja kiva että muillekin tulee lapsuusmuistoja mieleen!<3

      Joo musta tuntuu, ettei nää lohikäärmeet oikein olleet mikään muotilelu missään vaiheessa. Tai mistä sitä tietää, ehkä jossain koulussa tai luokalla on voinutkin olla (eikö nää muotijutut mee yleensä silleen, et pakko saada kun luokkakaverillakin on :DDD)

      Toivottavasti löytyy kuvat ja identiteetit lohikäärmeille<3

      Poista