12. tammikuuta 2016

Liebster Award

(En jaksanut keksiä mitään omaperäisempää otsikkoa, niin laitetaan sama mikä on viime päivinä vilkkunut aika monessa blogissa :D)

Iih sain ihanalta Turrelta Tursaan puutarha -blogista tämmöisen Liebster Award -tunnustuksen.




❤♡ Kiitos kiitos! ♡❤


Olen vähän jäljessä tämän postauksen kanssa, kun satuin tulemaan viime viikolla aika pahasti kipeäksi. Eli moni varmaan jo tietääkin, että Liebster-tunnustuksen tarkoituksena on tuoda tietoisuuteen pienempiä blogeja, joilla on (vielä!) alle 200 seuraajaa.

Tässäpä homman säännöt:


  1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
  2. Laita palkinto (Liebster Award -kuva) blogiisi 
  3. Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen 
  4. Nimeä 5-11 blogia joilla on alle 200 lukijaa 
  5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat. 
  6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen 
  7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Saamani kysymykset ja vastaukset niihin:

1. Teitkö uudenvuodenlupauksia tai suunnitelmia nukkeja tai keräilyä koskien?

Yleensä en harrasta uudenvuodenlupauksia, mutta keksin tässä muutama päivä sitten yhden jutun. Nimittäin tällä hetkellä mua lievästi ahdistaa tää kaikki tavaranpaljous mun kotona. En siis ole lopettamassa todellakaan keräilyä, mutta päätin yrittää tämmöistä juttua:

Aina kun hankin jonkun tavaran (ei siis ruokaa, shampoota tai muita asioita jotka kuluu käytössä), niin hankkiudun vastapainoksi eroon yhdestä tavarasta kotonani. Tämä ei ole erityisen vaikeaa eikä niin radikaali kuin jotkut tavaranvähentämishaasteet, mutta kaltaiseni materialisti voi aloittaa tällaisella helpolla :D 

(Niin ja siis tämä ei toimi toisin päin, eli jos hankkiutuisin eroon vaikka viidestä tavarasta, niin minun ei tarvitse ostaa viittä uutta tavaraa niiden tilalle :'D )


2. Suunnitelmasi vuodelle 2016 IRL-elämää koskien

Haluaisin taas aloittaa uuden liikuntaharrastuksen. En ole nyt pariin vuoteen harrastanut säännöllisesti mitään, ja tekisi mieli taas mennä esimerkiksi tanssitunnille. Voisin ehkä myös yrittää kokeilla joogaa, jota olen aina jostain syystä vähän vieroksunut sillä se ei ole niin nopeatempoista... :'D 

Mulla ei ole hirveästi ole mitään erityisiä suunnitelmia. Lähinnä jotain semmosia perus: Syö terveellisesti, käy enemmän keikoilla, sosialisoi enemmän -tyylisiä juttuja :D

3. Mitä aiot seuraavaksi ostaa ihan itsellesi? Keräilytavaraa ei nyt lasketa.

Mulla on tällä hetkellä nyt sellainen ihana tilanne, etten oikeastaan tarvitse mitään. Seuraavaksi varmaan ostan itselleni jotain kosmetiikkaa tai muita kauneudenhoitojuttuja.. 

Itseasiassa, olen muuten pitkään halunnut uutta päiväpeittoa, joten sekin on ostoslistalla.

4. Mikä taustakuva puhelimessasi on tällä hetkellä?


Ensimmäinen on lock screen ja toinen on itse taustakuva. Otin joskus jotain taivaskuvia ja muokkailin niitä puhelimen omalla ohjelmalla... En halua sovellusikonien taustalle mitään kovin yksityiskohtaista kuvaa, koska se tekee niin sekavan vaikutelman. 

Voi olla, että vaihdankin lock screenin tähän, hihi. ^^

5. Oletko toteuttanut lapsuudenunelmiasi?

Tää on ihan kauheaa, mutta en muista yhtään mistä olisin unelmoinut lapsena. Ok, joskus ala-asteella suunnittelin ilmeisesti ostavani iguaanin sitten kun olen aikuinen. 

6. Kannattiko? Oliko unelma kaiken sen unelmoinnin arvoinen vai oliko äitisi oikeassa?

En omista lemmikki-iguaania, enkä aio sellaista hankkiakaan :''D 

7. Minkä unelman aiot seuraavana toteuttaa? Pienetkin lasketaan.

Unelmoin siitä, että mulla olisi enemmän aikaa toteuttaa mun omia projekteja ja piirtää. Tuntuu, että olen piirtänyt viime vuoden aikana noin kymmennyksen siitä mitä olen aikaisempina vuosina piirtänyt. Eli toivon, että saisin jostain revittyä lisää aikaa luovuudelle. 

8. Aiotko hyödyntää vuodenvaihteen alennusmyynnit?

Joo, en tiedä kyllä oliko se hyödyntämistä vai ennemminkin "Pakko ostaa kun halvalla saa!". Parit nuket tuli heräteostettua. :'D Varmaan pitäisi vielä vaatekaupoissakin käydä vähän "katselemassa".

9. Tarvitsetko harkinta-aikaa suuriin ja tärkeisiin päätöksin?

Tarvitsen. En ole yhtään sellainen riskinottaja-tyyppi, vaan mietin aina tarkkaan hyvät ja huonot puolet asioista. Olen myös supertarkka raha-asioissa ja taloudellinen turvattomuus ahdistaa mua. 

10. Kuinka pitkälle ensiaputaitosi riittävät?

Ööh, olen käynyt joskus nelisen vuotta sitten kolme tuntia kestävän ensiapukoulutuksen, jonka kustansi eräs aikaisempi työpaikkani. En ihan älyttömästi muista siitä mitään, koska siitä on niin paljon aikaa ja sitäpaitsi koulutus pidettiin ruotsiksi (joka ei siis ole äidinkieleni). 

Eli "ihana" Anne-docka on kyllä tuttu, mutta en ole kovin luottavainen taitoihini. 

11. Oletko joutunut toteuttamaan niitä käytännössä?


En ja toivottavasti en joudukaan. 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Blogit, joille haluan antaa Liebster Awardin, ovat kaikki mielestäni kivoja blogeja, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota. Yritin valita tähän sellaisia, jotka eivät ehkä ole vielä saaneet tätä ja jaksaisivat ehkä vielä vastailla kysymyksiin :'D 
Aijoo, oon ehkä maailman huonoin kommentoimaan toisten blogeja, joten ehkä joillekin tulee vähän yllätyksenä tää. Mut stalkkailen kyllä parhaani mukaan :DD

(Herranjumala pitääkö tässä repiä jostain 11 kysymystä :'''D Pullonpyörityskin aina kaatuu siihen, kun kukaan ei keksi niitä kysymyksiä :D )


Ok, tässä tulee

1. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
2. Suosikki-Disneyprinsessasi?
3. Mikä on "noloin" juttu mitä keräät?
4. Viimeisin kuuntelemasi kappale?
5. Mitä sosiaalisia medioita käytät?
6. Mitä pelkäät?
7. Mikä on suosikki-animaatioelokuvasi? (katoin just pari pv sitten Frozenin ja Tangledin siihen putkeen nii tulee vaan tämmösii mieleen....)
8. Tykkäätkö Star Warsista?
9. Onko sinulla sisaruksia?
10. Onko sinulla mielenkiintoisia naapureita? (tämä tuli mieleen nyt, kun tuolla seinän takana naapurini ensin alkoi kukkumaan kuin käki ja sen jälkeen äänteli kuin apina, tätä seurasi vielä muitakin eläin-imitaatioita, kaikkia en tunnistanut.)
11. Parasta just nyt?


Nyt pitäisi vielä lähteä ilmoittelemaan muille bloggaajille tästä... :D

EDIT: Jihuu, tää oli mun 100. postaus täällä :D

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa että vastasit ja onnea satasesta!
    Olit löytänyt tosi kiinnostavia lelublogeja mukaan. Liityin heti lukijaksi jokaiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku, kiitos itsellesi, musta on just kiva täyttää tämmöisiä kyselyjä :D

      Hahaa, sittenhän tämä Liebster-juttu on onnistunut tavoitteessaan tuoda tunnetuksi uusia blogeja :D

      Poista
  2. Hei jee onnee awardsist!
    Tuli ihan vanha kunnon lj mieleen tämmösest survey-henkisest postauksest. :)
    Pssst.. http://nytliikunta.fi/ Ne kyl mainostaa et alle 29-vuotiaille, mut yhelkää tunnil ei oo kyselty mitää henkkareit, ja ohjaajat joiden kaa on tullu juttuu asiast, ovat olleet sitä mieltä et kaikki mukaan vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en ollutkaan pitkään aikaan täyttänyt mitään kyselyjä nii tää oli just hauska :D

      Aa hei olin unohtanu ton palvelun! :D Vois kyl kattoo sielt jonkun kivan tunnin (ja jooen usko et mua hirveesti epäillään yli-ikäiseksi)

      Poista