1. heinäkuuta 2015

Zombiyksisarvisen Pride-terkut


Moi! Ette ehkä tienneetkään, että mulla on myös Neighthan Rot. Hommasin sen joku kuukausi sitten, mutta en tullut ikinä esitelleeksi sitä täällä blogissa. Aluksi mietin, että olisin voinut tehdä Neightista postauksen ZombieWalkin aikoihin, mutta en silloin mitenkään ehtinyt. Joten Priden jälkimainingit tuntui seuraavaksi sopivalta ajankohdalta zombieyksisarvisen ensiesiintymiseen.... :'D

Ystäväni kanssa aina semitasaisin väliajoin keskustelemme siitä, kuinka outoa on, että eletään vuotta 2015 eikä lelusarjoissa ole vieläkään virallisesti edustettuna yhtään seksuaalivähemmistöön kuuluvaa hahmoa. Tai en ainakaan keksi yhtään lapsille suunnattua mainstream-sarjaa. Mielestäni Monster High -koulussa saattaisi hyvinkin olla tilaa hahmolle, joka tykkää samasta sukupuolesta.

Ensinnäkin LGTB-hahmo sopisi erittäin hyvin Monster High:n teemaan, sarjan sloganhan on
"Be Yourself. Be Unique. Be a MONSTER."
Toiseksi, MH:ssa on ihan järkyttävä määrä hahmoja, joita tulee koko ajan lisää eli Mattel voisi ihan hyvin testata, millainen vastaanotto (esim.) gay-hahmolla olisi. Jos hahmo jostain syystä ei olisi pidetty tai muuten vain ei menisi kaupaksi, niin sen voisi vähin äänin feidata taustalle, niin kuin aika moni muukin hahmo on feidattu.

Mielestäni olisi kuitenkin tärkeää, että tällainen hahmo (tai useita) olisi olemassa.

Ja ennen kuin joku vetää "Hei se on lasten sarja, ei lasten tarvitse miettiä seksuaalisuuttaan vielä!"-kortin, niin mietitääs että sarjan lähes kaikki poikahahmot on enemmän tai vähemmän paritettu jollekin tyttöhahmolle. Päähenkilöistä kaikilla paitsi Clawdeenilla on/on ollut poikaystävä (Frankiella on ollut vispilänkauppaa useammankin pojan kanssa). Eli siinä meni sekin teoria.

Lisäksi poikahahmojen lukumäärä suhteessa tyttöhahmoihin on varmaan jotain 1/10, joten yksi tyttöpari ei ei välttämättä olisi huonoin idea. :D

Et Mattel, tässä olis pieni ehdotus :D


Neighthan on selkeästi muuten sellainen henkilö, joka näyttää kuvissa paremmalta kuin livenä. En kestä miten jonkun naama (ja vaatteet...) voi olla niin awkward. Mut mulla on vähän suunnitelmia Neightin varalle. Haluun nähdä ton naamamuotin koko potentiaalin :D


Eräs henkilö vaati ehdottomasti, että otan Neighthanin mukaan Helsinki Prideen. Neighthanille olisi ollut kuulemma mies tarjolla, mutta sulhasehdokas unohdettiinkin kylmästi kotiin. Voi kyynel.

Onneksi Neight onnistui saamaan itselleen kuitenkin stalkkerin.

4 kommenttia:

 1. Monster Highiin tosiaan sopisi joku LGBT-hahmo. Sarjahan on muutenkin aika rohkea teemoiltaan, onhan Frankiella parikin säätöä yhtä aikaa ja Clawden yritti sen yhden elokuvan lopussa iskeä silmää Draculauran isälle. Lisäksi se Lagoonan ja poikkiksen rotuongelmaan perustuva suhde jossa vanhemmat ovat merihirviön ja järvihirviön juttua vastaan.
  Monsterit eivät muutenkaan ole teemaltaan mikään tenavasarja. Onhan siinä kuolema, silpomiset ja muu goreaineisto jatkuvasti läsnä olevaa tavaraa. Tällaisella sarjalla saisi otettua vaivatta käsittelyyn hyvinkin vaikeita aiheita.
  Neight on uuten komea! En ole nähnyt sitä kertaakaan myynnissä. Jostakin syystä poikamonsterit karttavat minua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Juuri sen takia Monster High'n pitäisi ottaa ensimmäinen askel!

   Haha mulla on niin viharakkaus-suhde Neighthaniin :DD<3
   Sitä ei muuten koskaan tullut pohjoismaihin, vaikka sen pitäisi olla ihan normaali osa Freaky Fusion -sarjaa, ei mikään exclu tms. Eli sen takia oot ehkä missannut sen. Lähin paikka mistä Neight löytyy ihan kaupan hyllyltä on Viro.

   Poista
 2. Monstereihin mahtuisi hyvin gay-hahmo, varmasti saisi hyvän vastaanoton. Niinkuin mainitsitkin Monster highn mottohan on olla oma itsensä niin eiköhän myös gayt ole omia itsiään :)
  Neightan sopii kyllä pride-kulkueeseen jo pelkkä väriensä puolesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ehkä vielä jonain päivänä...

   Kyllä, sateenkaarenvärinen zombi-yksisarvinen vaan KUULUU Prideen xD

   Poista