28. huhtikuuta 2017

Eevee-elämää

Moi! Löysin jostain tietokoneen syövereistä jotain ottamiani kuvia Eevee Ippai Collection -figuureistani ja ajattelin tunkea ne tänne. Oon muutenkin tällä hetkellä vähän innostunut Pokémoneista, katson samanaikaisesti XYZ ja Sun&Moon -sarjoja (plus tietty pelaan GO:ta! :D).

Eevee Ippai -sarjaa on myyty Japanissa kapselikoneissa joskus vuonna 2013, ilmeisesti alun perin saatavilla oli Eevee ja sen seitsemän ensimmäistä evoluutiota. Myöhemmin sarja julkaistiin uudelleen (?) lisäyksenä kaksi erilaista Sylveon-figuuria. 


Sarjan valmistaja on monille Pokémon-keräilijöille tuttu Takara Tomy. Suomessa Tomyn valmistamista figuureista tunnetuimpia ovat Monster Collection -figuurit, joita löytyy varmasti jokaisesta eri Pokémonista. Eevee Ippai -sarjan figuurit eivät kuitenkaan ole näitä, vaikka kokoluokka onkin suurin piirtein sama. Monster Collection -figuurit ovat usein kiiltäväpintaisia, kun taas tämän sarjan figuurit ovat mattapintaisia. 


Sarjaan kuuluu kaksi Sylveon-figuuria todennäköisesti siksi, että Sylveon tuli uutena Pokémon XY -peleihin, jotka julkaistiin samana vuonna figuurisarjan kanssa. 


Itse ostan todella harvoin kokonaisia figuurisarjoja kerrallaan, mutta näiden kanssa oli pakko tehdä poikkeus. Ja onneksi päätinkin ostaa kaikki figuurit kerralla Ebaysta, sillä nyt saisin maksaa sarjasta huomattavasti enemmän kuin tuolloin.


Vaikka Eevee ja osa sen evoluutioista on suosikkipokemonejani, niin en välitä sen kaikista muodoista yhtä paljon kuin toisista. Tässä sarjassa pidän eritysesti siitä, että figuureille on mietitty vähän erilaisempia asentoja ja ilmeitä kuin yleensä.


Myös mattapinta tekee figuureista jotenkin miellyttäviä ja erilaisia verrattuna muihin Pokemon-figuureihin.


Vaporeon on ollut yksi suosikeistani alusta alkaen, kun taas Umbreonista en erityisesti ole koskaan pitänyt (vaikka haluaisin!). Kuitenkin tässä sarjassa Umbreon on mielestäni yksi parhaista figuureista, tulee mieleen vähän Ruohometsän kansan El Ahrairah.

Loppuun vielä kuva kaikista figuureista:


Valitettavasti Glaceonin ja Jolteonin edustus jäi kuvissa vähän vähäseksi. Siitäkin huolimatta, että Jolteonilla on aivan mahtava ilme. 

Taustan propit ovat muuten Sylvanian Families (meinasin kirjoittaa Sylveon) -huonekaluja, jotka mulla oli väliaikaisesti. 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia :). Itselläni on tästä sarjasta Vaporeon ja Flareon. Tosi kivoja minun mielestäni.

  Itsellänikin on lemppareita ja vähemmän lemppareita eeveelutionista. Jostain syystä en saa oikein yhteyttä Espeoniin, Umbreoniin tai Glaceoniin. Tykkään eniten Sylveonista ja ekan generaation muodoista. Toisaalta Leafeon on minusta myös tosi sievän näköinen ja värinen ruskeine silmineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tykkään tosi paljon Tomyn Pokémon-kapselifiguureista (kävin taas Ebayssa kuolailemassa vähän uusia)

   Joo, en tiedä miksi Espeon ja Umbreon on mullakin jotenkin etäisiä, vaikka molempien designit on aivan ihanat. Ei vaan klikkaa. Glaceon on kans vähän siinä rajoilla, että tavallaan tykkään, mutta en ole oikein koskaan erityisesti perehtynyt siihen. Johtuu ehkä siitä, etten oikein käytä jäätyyppejä pelissä.

   Mun lempparit on ehdottomasti Vaporeon ja Leafeon, sekä tietenkin Eevee. Loput tulee siinä perässä sekalaisessa järjestyksessä <3

   Poista
 2. Voi miten suloisia! ^^ Ihanasti sopii näille kavereille nuo Sylvanian Families-huonekalut!

  Mun lempparit on ollu aina Umbreon ja Vaporeon :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi sylviksien tavarat oli mulla väliaikaisesti niin päätin pistää ne hyötykäyttöön pienen photoshootin myötä.

   Vaporeon lempparina täälläkin! Umbba on kyllä ihana, mutta mulla ei ole vielä oikein klikannut sen kanssa, ehkä vielä joskus otan sen tiimiini pelissä.

   Poista
 3. Ihania kaikki <3

  Omat suosikit on aina olleet Jolteon ja Vaporeon, mutta nyt myös Umbreon on päässyt suosikiksi jostain kumman syystä :D

  VastaaPoista
 4. Eikö olekin? <3

  Jee ihanaa, että täällä on paljon Vaporeon-faneja! ... Mun täytyy selkeästi nyt bondata ton Umbreonin kanssa, koska haluisin kyllä tykätä siitä, mut en oo vielä ihan löytänyt yhteyttä :DD

  VastaaPoista
 5. ihania<3 voi ei, onko sulla nukkekotikin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ei ole nukkista (sekä valitettavasti että onneksi). Käytin kuvien taustana skräppäyspapereita ja sitten oli nuo muutama sylvisten huonekalu :)

   Poista