12. joulukuuta 2014

Muistutus: Lelu- ja pelikirppis nyt sunnuntaina!

Haluaisin vaan muistuttaa pääkaupunkiseudulla asuvia ja nyt viikonloppuna täällä vierailevia JanJanin Lelu- ja pelikirppiksestä, joka pidetään nyt sunnuntaina 14.12!

Jälleen kerran väsäsin pikku grafiikan, koska tutkitustihan visuaalinen informaatio menee paremmin perille kuin pelkkä teksti (kuka nyt haluaa lukea mitään, missä ei ole kuvia?!):



Paikka sijaitsee siis Helsingin Malminkartanossa lähellä Kaaren kauppakeskusta, tarkka osoite on Piianpolku 3-5, 00410 Helsinki. Kirppis on auki klo 9-15.

Järjestäjä: Janjan.fi
Tapahtuman Facebook-event

Mainoskuvassani on tavaroita, jotka tulevat mukaan kirppikselle. Olen nyt tässä viime päivinä vähän inventoinut ja todennut, että tavaraa tulee mukaan *paljon*. Mutta tästä kuvasta saa vähän osviittaa että mitä kaikkea meidän myyntipöydistä löytyy. Meillä on siis kahden ystäväni kanssa varattu kaksi pöytää, joten myytävää tulee olemaan aika reippaasti. 

Ystävältäni on tulossa paljon muun muassa animetavaraa myyntiin. Esim. Death Note, Kuroshitsuji, Haruhi Suzumiya, Full Metal Alchemist (haha, kopsasin tiedot Monsta High Nuket -blogista, ihanaa kun tekin mainostatte tapahtumaa ja vielä meidän pöytäämme! Kiitos rakkaat<3 ). 
Itseltäni tulee Pokemonien lisäksi myös muutamia todella satunnaisia animejuttuja ainakin sarjoista Chobits, Naruto, Akira... Kaikkea sitä löytyy kun laatikoita penkoo :D

Ja edelleen multa on tulossa myyntiin ainakin sarjoista: My Little Pony (G1-G4), Schleich, Popples, Care Bears, Hello KittyStar Wars, Disney, Turtles, Monster High ja mitä kaikkea nyt vielä keksinkään. 

Pöytämme kolmannen osapuolen myytävistä en tiedä vielä oikein mitään, mutta uskoisin, että ainakin söpöjä kasarijuttuja on tulossa ja kaikkea muuta mahtavaa.

Toivottavasti nyt edes jotain jäisi käteen, sillä muiden myyjien pöydät ovat alkaneet kiinnostaa kovasti :DD

Nähdään sunnuntaina! <3


PS. Pahoitteluni, ei-PK-seudun ihmiset, että joudutte kestämään näitä mainospostauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti