7. toukokuuta 2014

"Trollipuhelimessa ..."

Sorry, on taas tullu vähän taukoa postauksissa, koska oon ollut valmistumisen takia astetta stressaantuneempi. No mut kuitenkin, luin yks päivä porukoilla vanhoja Suosikki-lehtiä ja bongasin tämmösen helmen!


EN EHKÄ KESTÄ!!
"Ihan muuten vaan, mutta... Ota viereesi!"

ja sit toi

"Anna pala onnea.
It's magic!
Russ'in Trollissa on taikaa. - 
Joka saumaan.
Do it now!"

Siis mitä ihmettä, onko suomessa oikeesti sotkettu mainoksiin englantia tolleen :''''D 
Kuulostaa ihan joidenkin japanilaisten indiebändien lyriikoilta. Mä haluun 90-luvun mainostoimistoon töihin!


Hei nyt haluisin oikeesti löytää jonkun, joka on joskus soittanut tohon numeroon ja kuulunut Trolli-keräilijäklubiin. 

Ite en koskaan oikein ollu kiinnostunut Trolleista, oli mulla kai joskus noihin aikoihin joku yks, mut sekin oli vähän sellanen "ku kaikilla muillakin on". Tiesittekö muuten, että Trollipeikot on alun perin jo 60-luvulta?

Suosikki oli muuten muistaakseni vuodelta 1991. Tai ainakin kannessa taisi olla Neon 2... Muutenkin jotenkin outo ajatus, että leluja mainostettiin jossain Suosikissa, mut ihan miten vaan :'D


2 kommenttia:

  1. "lisätietoja Trollipuhelimesta"... X'D Nykyään tuolla on jotenkin vähän erilainen kaiku kuin mitä ehkä alkuperäisesti on tarkoitettu.

    Jos joskus onnistut löytämään jonkun joka on soittanut tuonne ja kuulunut trollikeräilijöihin niin kerro siitä ihmeessä! x'D Haluan kanssa tutustua!

    Nämä oli kai suunnattu vähän enemmän teineille koristeeksi tai jotain. Musta trollit on aina ollut jotenkin ihan sairaan ärsyttäviä. Tosin ne uudet vähän trollin omaiset Zelf-otukset on ihan söppäniä. Ainakin susi- ja kettuversiot. (tosin mulla on edelleen vaikeuksia myöntää itselleni että ne näyttää Zelfit kivoilta kun noi trollien ruttunaamat kummittelee taustalla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää mainos on jotain niin EN KESTÄ -osastoo :''DD

      Yritän kuumeisesti etsiä. Kiinnostais tietää et vastasko ne sillee "Trollipuhelimessa.."

      Siis mä en kyllä kans hirveesti oo koskaan tykännyt trolleista. Zelffit on ihan söpöi, mutta ei oo mulle mikään must-hankinta eli en todnäk ikinä hanki semmosta. Vaikka niitä on ihmissusi-zelffi!<3

      Joo oikeessa oot, liikaa tulee trollit mieleen :'''''DD

      Poista